Hayvanseverlerden tedavisi için yardım istiyorlar

Alibaş köyünde, üç ay önce dünyaya gelen Pamuk isimli kedi göz renklerinin farklı olması nedeniyle Van kedilerine benzerliğinden ilgi odağı oldu.

Hayvanseverlerden  tedavisi için yardım istiyorlar
Bartın’ın Alibaş köyünde, üç ay önce dünyaya gelen Pamuk isimli kedi göz renklerinin farklı olması nedeniyle Van kedilerine benzerliğinden ilgi odağı oldu. 


Bartın’ın Alibaş köyünde ikamet eden Hasan Civan’ın kedisi Pamuk, Van kedilerine benzerliği nedeniyle köyün maskotu haline geldi. Bir gözü mavi diğer gözü gri olan Pamuk, görenleri şaşırtıyor. Hasan Civak’ın evinin önünde bulunan kulübede yaşayan Pamuk, ziyarete gelen köylülerin ilgi odağı oluyor.



VAN KEDİSİ GÖRÜNÜMLÜ BARTIN KEDİSİ

Kedilerini çok sevdiklerini ifade eden Hasan Civak, “Evimizde kedi besliyoruz. Anne kedi üç ay önce doğum yaptı. Gözlerinin biri mavi biri değişik renkte. Bu özellik Van kedilerinde bulunmaktadır. Görünce biz de şaşırdık. Köyde ilgi odağı haline geldi. Köylüler hususi kediyi görmeye geliyor. Gözleri gerçekten çok güzel. Van kedisinde olan bu özellik bizim kedimizde de var” dedi.



ANNE VE YAVRU KEDİ SAĞIR

Anne kedinin sağır olduğunu söyleyen Hasan Civak, Pamuk’un da kulaklarının duymadığını söyledi. Civak, hayvanseverlerden kedilerinin tedavisi için yardım isteyerek, “Kulaklarında problem var. Duymuyor. Annesi de duymuyor. Biz kedilerimizi tedavi ettirmek için hayvanseverlerden yardım bekliyoruz. Yardımcı olurlarsa seviniriz” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2014, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER