Hedefler büyük

AK Parti Ereğli İlçe Bşakanı M.Fatih Çakır,10 Ağustosta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde herkezin oy kullanmasını istedi

Hedefler büyük

gundemeregli.com-10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri sebebiyle gece-gündüz demeden çalışan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, katılımcı bir demokrasi gereği tüm halkı oy kullanmaya davet ederek, “Türkiye’yi belirsizliklere itemeyin. Başarısı, duruşu, liderliği konumu belli olan halkın sevgilisi bir başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız var, birde diğerleri var. Bu gerçekleri göze alarak, halkımızın görüşü, düşüncesi ne olursa, olsun; katılımcı bir demokrasi için sandık başına davet ediyorum. “ diye konuştu.

Çakır konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Bir ülkede yapılan seçimlerde oy kullanan ne kadar çok seçmen olursa, o ülkede demokrasinin o kadar yerleştiğinin göstergesi olduğunu belirterek şunları söyledi:

NASIL BİR TÜRKİYE VARDI

“12 yıl önce, çetelerin, mafyaların söz sahibi olduğu, insanların hem hastanelerde, hem muayene kuyruklarında zamanını tükettiği, yollarda trafik kazalarının hat safalar da olduğu, zaman kaybına yol açan tek şeritli karanlık, geleceği belirsiz, dışarıda değer görmeyen bir Türkiye vardı. 2002’de Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz bir sıçrama gerçekleşti. Vatandaşların ilaçlarını eczanelerden alabildiği, 5 yıldızlı otel kalitesinde hastanelerden hizmet gördüğü, Türkiye’nin dört bir tarafının duble yol ağları ile örüldüğü, eskiden uçaklara sadece zenginlerin bindiği dönemden, havayollarını artık öğrencisinden, askerine, geliri ne olursa olsun, her grubun kullanabildiği bir döneme gelindi. Dış devletlerdeki itibar anlamında, yurt dışında yaşayanlarımızın yurt dışından gelen işadamlarımız ve vatandaşlarımızın yakinen gördüğü bizlerde gittik birlerde gördük, Türkiye Cumhuriyeti pasaportunu uzattığımız zaman çok daha itibarlı karşılandığımız bir süreç yaşıyoruz.

TÜRKİYE DEĞİŞTİ

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye’de daha neler değişti diyecekseniz? Artık ülkede çetelerin, mafyaların söz sahibi olmadığı bir Türkiye var. Bütün mafyalar ve çeteler temizlendi. Halkımızın huzur ve güven içeresinde yaşaması sağlandı.

KRİZLER VARDI

Geçmişte ekonomik krizler vardı, sürekli Türkiye’nin sıkıntı yaşadığı artık krizlerin olmadığı ekonomik istikrarın sağlandığı bir ülke var. Enflasyonun tek haneden daha da aşağıya düştüğü bir Türkiye var. Bunun yanında döviz kurları sebebiyle ithalat- ihracat yapan iş adamları ciddi sıkıntılar yaşıyordu. Kurlarda oynama olmuyor, bir istikrar o noktada da var. Şimdilerde ihracatımızda ciddi bir artış var. İhracatta rekorlar kıran bir Türkiye var. Daha çok üretime dayalı önemli çalışmalar yapılıyor.

İnsanlar neden başbakanımıza oy vermeli? Şu an dış politika ile alaklı tecrübeli bir isim. Dünyanın ve Türkiye’nin gerçeklerine hakim olan bir lider, bir başbakan. 12 yıldır da halkın sürekli artarak devam eden teveccühü ile göreve gelmiş, 12 yılda dünya lideri olmuş bir başbakan. Diğer ülkelere bakalım. Bütün ülkeler, kimi ekonomik krizlerle, kimi savaşlarla, kimi terörle mücadele ediyor. Bugün Mısır’da, Suriye’de, Irak’ta, bundan 3-5 yıl önce, “Yarın bugün yaşananları yaşayacaksınız” denilmiş olsaydı, kimse buna inanmazdı. Bundan dolayı Türkiye için istikrar çok önemli.

HEDEFLER BÜYÜK

Halkımızın yaşam kalitesi, ekonomik refahı daha da yükselmiş, bundan sonra daha da yükselmeye devam edecek. Önümüze uzun vadede hedefler koyan bir başbakan. 2023, 2053 2071 yılları gibi. Bundan önceki hükümetlerde Türkiye bir gün sonrasını bile planlayamaz, sadece olan günü yaşardı. Ama şu an Ak Parti iktidarı ile birlikte, bir 10 yıl sonrasını, bir 20 yıl sonrasının planlaması yapılıyor. Bütün bu gerekçeleri ortaya koyduğumuz zaman, ben rakip diğer Cumhurbaşkanı adayları ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Bizim adayımızın, değerleri ortada, konuya hâkimiyeti ortada. Ülkemize, dünyanın sorunlarına ve dış devletlerin politikalarına hakim bir başbakanımız var.

EREĞLİ ŞANTİYEYE DÖNDÜ

Kdz. Ereğli’miz hükümetimiz tarafından adeta şantiye dönüşmüş durumda. 60 Trilyonluk (Milyon TL) yatırımla hayata geçirdiğimiz ve hiç bir ilçeye nasip olamayan Ereğli Devlet Hastanesini önümüzdeki Eylül ayının ilk haftasında hizmete sokacağız. Aynı şekilde Adliye binasını da tamamladık. Eylül ayının ilk haftası gibi hastane binamız gibi Adliye Sarayı ’da Ereğli’mizde hizmete girmiş olacak.

OKULLAR DOLUDİZGİN

9 okulumuz şu an ihalesi tamamlandı, çalışmalarına başladın. Bunların 6 tanesi inşallah bu döneme yetiştiriyoruz. 3 tanesini ise ekim, kasım ayı gibi hizmete açılacak. Planlamaya aldırıldığımız 3-4 okul daha var.

Gülüç Köprüsü ile Kepez arasındaki yol çalışmalarımızı sürüyor. Bununla ilgili bir ay gibi bir süre zarfı içeresinde en azından Gülüç köprüsü ile Devrek yol ayrımı arasındaki yolu tamamlayarak vatandaşlarımızın kaliteli yolculuk yapması sağlayacağız. Düzce -Ereğli arasındaki yol neyse, aynı yol Gülüç ile Kepez arasında olduğu gibi yüksek standartta olması sağlanacak.

EREĞLİ BELEDİYESİ İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Bu hizmetleri yaparken, belediyemizin ciddi anlamda desteği, ciddi anlamda katkısı var. Yolun yapılmasında alt yapı çalışmalarından tutun da, her konuda hükümetimizin yaptığı yatırımlara destek veren; hastane, adliye, yol inşatlarından tutunda her konuda alt yaptı, üst yapı desteği sağlayan uyum içeresinde çalıştığımız Ereğli’mize hizmet vermeye çalışıyoruz. Bundan son derece memnunuz. İnşallah hizmetlerimiz bu hizmetlerin yapılmasında bizlere büyük katkıları olan Cumhurbaşkanı Adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazar günü akşamı Cumhurbaşkanı seçilmesi ile artarak devam edecektir.

HERKESİ OY KULLANMAYA DAVET EDİYORUM

Türkiye’yi belirsizliklere itemeyiz. Başarısı, duruşu, liderliği konumu belli olan halkın sevgilisi bir başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız var, birde diğerleri var. Bu gerçekleri göze alarak, halkımızın görüşü, düşüncesi ne olursa, olsun; katılımcı bir demokrasi için sandık başına davet ediyorum. Bu bağlamda tüm vatandaşlarımızı 10 Ağustos Pazar günü kurulacak sandıklara giderek, oy kullanmaya davet ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER