Her yıl olduğu gibi Bu yılda

Her yıl olduğu gibi Bu yılda

Her yıl olduğu gibi Bu yılda

Batı Karadenizin en seçkin kuyumculuk mağazalarından Yazıcıoğlu Kuyumculuk, yılbaşı dolayısıyla altın ve pırlanta takıların yanısıra saatlerde yaptığı indirim günlerini devam ettiriyor.

Favori, Roberto Bravo, ZEN Pırlanta gibi dünya çapındaki firmaların satış noktası olan Yazıcıoğlu Kuyumculuk, yılbaşına özel yenilenen altın ve pırlanta takı ve koleksiyonlarında her yıl olduğu gibi bu yılda indirimli satışlarına devam ediyor. Yılbaşı dolayısıyla yenilenen tüm takı çeşitlerini yılbaşı indirimleriyle müşterilerinin beğenisine sunan Yazıcıoğlu Kuyumculuk, mağazalarında zengin ürün çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Altın ve pırlanta takıların yanısıra gümüş takıların da yer aldığı Yazıcıoğlu Kuyumculuk Mağazaları’nda ayrıca Romanson, Casio, Fossil, Escape, Esprit, Wesse ve Enox gibi herkes tarafından beğenilen dünyaca ünlü saat markalarının en güzel ürünlerini siz değerli müşterilerinin beğenisine sunuyor. Son moda altın ve pırlanta takıların yanısıra dünyaca ünlü saat markalarıyla büyük ilgi gören Yazıcıoğlu Kuyumculuk Mağazaları, size bir adım kadar yakın. Siz de sevdiklerinizi mutlu etmek, onlara unutamayacakları güzellikler katmak istiyorsanız mutlaka Yazıcıoğlu Kuyumculuk’un şubelerine uğramakta geç kalmayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2016, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER