Heyelan korkusundan uyuyamıyorlar

Bir süredir devam eden karla karışık yağmur heyelana neden oldu. Heyelan nedeniyle endişelenen ev sahipleri yardım bekliyor.

Heyelan korkusundan uyuyamıyorlar
Zonguldak’ta, bir süredir devam eden karla karışık yağmur heyelana neden oldu. Heyelan nedeniyle endişelenen ev sahipleri yardım bekliyor.


Edinilen bilgiye göre, Mithatpaşa Mahallesi 69. Sokak üzerinde 5 gün önce heyelan meydana geldi. Üç ailenin oturduğu iki katlı evin çatısına inen toprak kütlesi, ev sahiplerini endişelendirdi. 

Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Murat Topçu’dan başka kimseden yardım görmediklerini belirten Fatma Özen, “Yılbaşı akşamı saat 20.30 sıralarında olmuş bu heyelan. Hemen tabi korkudan evi terk etmişler. O akşamdan bu yana evde korkudan yatamıyoruz. Bazen sesler duyuyoruz sanki duvar yıkılıyormuş gibi, tıkırtılar içinde korkuyla yatıyoruz. Devletimizden, milletimizden, hayırseverlerimizden yardım bekliyoruz. Her şekilde yardımı kabul ediyoruz. Bu yıkılan bölgeden çocuklar geçiyor, evde yaşayan insanlar geçiyor. Duvar her an tehlike içerisinde, kar kış önümüzdeki aylarında bu evde kalmak çok tehlikeli. Korkusuzca uyumak istiyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2015, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER