Heyelan nedeniyle Ereğli-Kandilli yolu ulaşıma kapandı

Ereğli´de meydana gelen heyelan nedeniyle Kandilli Beldesi’ne ulaşımı sağlayan yol trafiğe kapandı.

Heyelan nedeniyle Ereğli-Kandilli yolu ulaşıma kapandı
Ereğli´de meydana gelen heyelan nedeniyle Kandilli Beldesi’ne ulaşımı sağlayan yol trafiğe kapandı. 
Heyelan Ereğli-Kandilli Yolu’nun Köseağzı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre karların erimeye başlaması ile birlikte Köseağzı mevkiinde saat 23.30 sıralarında heyelan meydana geldi. Tonlarca ağırlığındaki taşlar ile ağaçlar yerlerinden sökülüp yola aktı. Heyelanı haber alan Kdz. Ereğli Belediyesi ekipleri ile polis ekipleri bölgede inceleme yaptı. Polis ekipleri yolun girişine şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Heyelan nedeniyle Ereğli-Kandilli yolu çift yönlü olarak trafiğe kapatılırken, Kandilli Beldesi’ne ulaşım eski yol üzerine verilmeye başlandı. Polis ekipleri heyelanla ilgili rapor hazırlarken, Kdz. Ereğli Belediyesi ekiplerinin yolda ki kaya ve ağaçları sabah yapılacak incelemenin ardından temizlemeye başlayacağı öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 07:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
partili üye
partili üye - 8 yıl Önce

ALLAHINI seven konuşsun yeterbukadar vurdum duymazlık gözdengelmeler yazıktır vebali vardır.arkadaş bu yol yağışlarda çöküyor herzaman tehlikeye yol açıkyor şimdi siyaset yapıyorlar diyecekler yok arkadaş emin olun sizden daha fazla chpliyim ama doğruya doru sn. mustafa aydın kandilli belediye başkanı olarak güzel şeylr yapmaya çalışıyorsun iyi hoşta öyle çiçek ektirmekle olmuyor arkadaşım izmirden bir tır çiçek getirdireceğine ,makam aracanının göjkçelerden teslim aldığın personeline tasisettiğin ereğliyeye giden personelini getip götürmek ve akşamları gezinti yapması için tasisettiğin makam aracının yakıtı senin aldığın yeni makam aracından bahsetmiyorum sakınha il özel idaredeme belediyenin kepçeside var sağsola yollıcana biraz gerçek işlerle uğraşderim omasrafları bu yolun istinat duvarı ördürtürüdün yazdan beri ama deve kuşu nasıl uurmuş kafasını kuma gömer araka açıkta uyyurmuş elimkırılsaydı.

muhtar
muhtar - 8 yıl Önce

sn. kandilli belediye başkanımız ağaç fide dikimini park yapma işlerini bırakında hergün ereğliye gidiyorsunuz makam aracıyla ereğlide kalıp sabah kandilli belediyesine görebaşlıyosunuzdiyer yandan ereğlide oturan belediye personelide diyer makam aracıyla bu çöken yoldan gelip gidiyorsunuz bu yola duvar örsenizde geçiçi önlem alsaidini kötümü olur?? saygılar

SIRADAKİ HABER