HIRSIZLA KARŞILAŞINCA ŞOKA GİRDİ

HIRSIZLA KARŞILAŞINCA ŞOKA GİRDİ
gundemeregli.com-Ereğli ilçesinde akşam saatlerinde evine giren hırsızla karşılaşan kadın, şoka girdi. Hırsız ise, çaldığı çantayla balkondan atlayıp kayıplara karıştı.
Kdz. Ereğli ilçesi Süleymanlar Mahallesi Doktorlar Sitesi mevkisinde akşam saatlerinde 3 katlı bir binanın birinci katına hırsız girdi. Mutfaktan salona girdiğinde hırsızla karşı karşıya gelen ve bankada çalıştığı öğrenilen Z.S. isimli kadın, şoka girdi. Eve giren hırsız ise masanın üzerinde bulunan çantayı alarak balkondan atlayıp kayıplara karıştı. Z.S., evde tek başına olduğunu ve hırsızı karşısında görünce çok korktuğunu ve şoka girdiğini belirtti. Komşuları tarafından sakinleştirilen kadın, hırsızın çok soğukkanlı davrandığını söyledi. Yaşanan hırsızlık olayının ardından çok sayıda polis ekibi, olayın yaşandığı bölgeye sevk edildi. Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri hırsızın eve girebileceği ve kaçtığı noktalarda parmak izi incelemesi yaptı. Polis ekipleri ayrıca, verilen eşkal doğrultusunda hırsız ya da hırsızların kaçtığı tahmin edilen beyaz renkli otomobiller üzerinde Kepez ve Gülüç çıkış noktalarında kontrol noktaları oluşturarak arama yaptı.
Hırsızın, Z.S.’ye ait çantadaki çeşitli bankalara ait kredi kartlarını, bankaya ait ve kendisine ait toplam 4 adet kasa anahtarını, 2 bin 500 avro, 150 TL, gümüş kolye ve yüzük çaldığı ifade edildi.
Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2014, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER