HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ
Karabük´ün Safranbolu ilçesinde polis ile jandarmanın ortak çalışmasında hırsızlık şebekesi çökertildi.
Edinilen bilgiye göre, Karabük´ün Safranbolu ilçesinde önceki akşam yeni evli bir çiftin evine girerek ziynet eşyası çalışması üzerine harekete geçen Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü yaptığı titiz çalışma sonrası tespit ettiği iki kiralık aracı takibe aldı. Takip sonucu Safranbolu´da hırsızlık olayına yardım ettikleri C.K ve eşi N.K´yı gözaltına alan polis ekipleri hırsızlık olayına karışan diğer 5 kişinin ise Karabük merkeze bağlı Karaşar köyünde H.E´ye ait olduğu köy evinde saklandıklarını belirledi.
Bunun üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince şahsıların köyde saklandığı eve sabaha karşı sok baskın yaptı. Yapılan baskın sonucu daha önce haklarında arama bulunan ve sahte kimlik kullandıkları tespit edilen H.E. ve M.A. ile F.Ç., A.Ö. ve E.Ç´yi kıskıvrak yakaladı. Yapılan baskında şahıslarla birlikte evlerden çaldıkları yüklü miktarda ziynet eşyası, 2 adet 7.65 mm silah, iki laptop, fotoğraf makinesi, LCD televizyon ele geçirildi.
Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Karabük´e bağlı ilçelerde çok sayıda evde meydana gelen hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen biri kadın 7 kişi emniyetteki sorgularının ardından Safranbolu Adliyesi´ne sevk edildi.
Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2012, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER