Hizmet İçin kolları sıvadık

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Emine Çift ile İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve çok sayıda partili Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)yi ziyaret ederek açıklamalarda bulundular.

Hizmet İçin kolları sıvadık

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Emine Çift ile İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve çok sayıda partili Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)yi ziyaret ederek açıklamalarda bulundular. Milletvekili adayları yaptıkları açıklamada “Zonguldak’a hizmet için kolları sıvadık” dediler.

7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için sahaya inen AK Parti adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)yi de ziyaret eden adaylar Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Emine Çift, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile çok sayıda partili yaptıkları açıklamada Zonguldak’a hizmet için kolları sıvadıklarını belirterek şu görüşlere yer verdiler.

HÜSEYİN ÖZBAKIR

“Sivil toplum kuruluşlarına ziyarete başladık. İyi bir ekip olduğumuza inanıyoruz Zonguldak için ülkemiz için güzel çalışmalar yapacağız. Zongulak’ ta ki en büyük amacımız Zonguldak’ı kalkınmadaki yörelerden 3’den 4’e indirip yatırımları Zonguldak’a çekmek istiyoruz. Bu işin bence kilit analarıdır. İnşallah yatırımları Zongulak’a çekersek Zonguldak için güzel şeyler olacaktır. Şuanda ki girişimlerimiz devam ediyor. Çalışmalarımızın ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu işin içinden anlımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum”

ÖZCAN ULUPINAR

“Zonguldak yerel bakımdan zengin bir şehir. Bu bir fırsattır şanstır. Siyasetçiler olarak Zonguldak’ın sorunlarını problemlerini paylaştığımız yerel basınımız yaptığımız çalışmalarımızı biz onlar aracılığıyla vatandaşlarımıza duyuruyoruz bazı sorunları da onların aracılığıyla öğreniyoruz. Basınımız aynı zamanda aynı zamanda memleketin kulağıdır, dilidir, her zaman onlarla iç içe olmaya çalıştık, bundan sonra da inşallah beraber olacağız. Aynı zamanda ise sosyal projelere imza atmaktadırlar. Daha önce bazı platformlar oluşturularak özellikle Mithatpaşa tüneli ile ilgili çalışmalar gerçekleştirmişlerdir. Bu günde hava alanı seferlerinin hayata geçirilmesi ile ilgili ciddi çalışmalar başlatılmıştır destek olacağız. İnşallah Zonguldak’ımızın sorunlarının daha az bir şehir olması için basınımızla beraber gayret edeceğiz.”

FARUK ÇATUROĞLU

“Zonguldak’ımızın esas temel problemi kurumların kavga halinde olması, onun için biz Zonguldak’ın menfaatleri açısından masa sandalye, sen-ben kavgasını bir tarafa bırakıp veya kavga yapacaksak güçlü bir şekilde Zonguldak’ın kavgasını ve masaya yumruğu vurmasını bilmeyi hep beraber becereceğiz. Bu birliği sağlarsak siyasetçilerimizle, bürokratlarımızla STK’larımızla ve değeri basın mensuplarımızla birlikte Zonguldak’a düşen payın daha fazla sağlanmasını sağlarsak başarılı oluruz diye düşünüyorum. 7 Haziran seçimlerinin Zonguldak’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

EMİNE ÇİFT

“Yerel basında görev yapmış birisi olarak söz konusu basın olunca heyecanlanıyorum, eski günler aklıma geliyor. Bizim için ne kadar zor ve yorucu bir süreçse basın mensupları için de yorucu bir süreç, aynı kaderi paylaşıyoruz aslında, bu telaş içerisinde inşallah sağlıklı selametli bir şekilde 7 Haziran akşamına ulaşırız temennisinde bulunuyorum. Seçimler demokrasinin olmazsa olmazıdır, düğünü bayramıdır, güzel bir seçim süreci yaşıyoruz bu güne kadar AK Parti kadroları hiçbir zaman hiçbir seçim döneminde üslup ve tarz açısından itici bir tavrı tercih etmedi bundan sonra da tercih etmeyecek. 7 Haziran akşamı itibariyle hangi partinin değil AK Parti’nin kaç milletvekili ile iktidar olacağının tartışıldığı bir dönemde seçim süreci yürütüyoruz. Ortaya öyle bir performans koymuşuz ki demekki böyle bir iltifata karşılık buluyor. Her seçime sanki iktidar değilmişiz gibi hırs ve azimle giriyoruz. Ülkemiz için milletimiz için Zonguldak’ımız için bu kadrolarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Sizlere de, bizlere de Allah kolaylık versin yolumuz açık olsun”.

OSMAN SAV

KGD Başkanı Osman Sav ise yaptığı konuşmasında, “Bugün itibariyle seçim stardını verdiniz. Zonguldak’ımıza ve milletimize hayırlı olsun. Gazeteciliğin ötesinde dernek olarak da Zonguldak’ın sorunlarına faydalı olmaya çalıştık. Bütünlüğü ve gücü oluşturup Zonguldak’ı ön planda tutarak bir şeyler yapmaya çalıştık, bunun meyvesi de Mithatpaşa tünelidir. 40 bin imza toplayarak iktidarıyla bütün milletvekilleriyle hep birlikte destek verdiler. Umarız bu proje hızlandırılarak sonlandırılır. Sizlere bu konuda çok büyük görevler düşüyor. Bizim için önemli olan Zonguldak’a hizmet için bir oluşum sergilenmesidir. Kim daha fazla hizmet edecekse onun milletvekili olmasıdır. Bize ne görev düşerse KGD olarak her zaman buradayız. Birde Zonguldak hava alanının hizmete açılmasıyla ilgili projemiz var bu konuda da sizlerden büyük destek bekliyoruz. Seçimlerin Zonguldak’ a ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor ve sizlere de başarılar diliyorum”

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER