HÜKÜMET OLARAK,YATIRIMCININ ,SİZLERİN YANINDAYIZ

HÜKÜMET OLARAK,YATIRIMCININ ,SİZLERİN YANINDAYIZ
gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar beraberinde AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi ve partililerle birlikte, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir ve yeni yönetimi ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, “Sayın Başkanım hayırlı uğurlu olsun. Biraz gecikmeli geldik, Zonguldak’ta Çatalağzı’nda, Devrek’te programlardaydık. Allah mahçup etmesin. Devrek TSO’ya da uğradık gelirken, size ve arkadaşlarınıza başarılar diliyoruz. Zorlu bir süreç tabii ki kolay seçim yoktur. Siz de üyelerinizden gerekli desteği aldınız, arkadaşlarınızla beraber yeniden bu göreve seçildiniz. Allah muvaffak etsin, Allah hayırlı eserler bırakmayı nasip etsin. Zonguldak’ta Ticaret ve Sanayi Odası bence en önemli sivil toplum kuruluşu, en önemli mesleki örgüt. İşadamlarımızın her türlü önünün açılması, onların sorunlarının giderilmesi, devletle olan problemlerin giderilmesi ve bir çatı altında onların toplanması çok önemli. Üyelerinizle beraber Zonguldak ekonomisine katkıda bulunuyorsunuz. Katma değer yaratıyorsunuz, istihdam ve hizmet üretiyorsunuz biz bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Hükümet olarak her türlü yatırımda, yatırımcılarımızın, sizlerin yanınızdayız. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Zonguldak’ımıza güzel hizmetler gerçekleştireceğiz. Ben başarılar diliyorum, önümüzdeki günlerde de sizleri Ankara’ya bekliyoruz. İnşallah sizlerden Zonguldak’la ilgili dosyaları, projeleri de bekliyoruz ve takip edeceğiz. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince Zonguldak’ımıza güzel eserler kazandıracağımıza inanıyorum, tekrar başarılar diliyorum” dedi.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir ise yaptığı konuşmada,
“Öncelikle yönetim kurulumuz ve Meclis’imiz adına bizleri ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bizim Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimleri bitti, biz sadece Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak ziyaret etmek istemedik, bütün ilçelerin de seçimlerinin bitmesini bekledik. Onlar da yeni tamamlandı, beş oda birleşip size gelmeyi planlıyoruz. Gelmişken, İl Başkanımız, merkez ilçe başkanımız ve siz de önemli bir görevdesiniz Ankara’da, bizim bu Filyos Vadisi Projesini de bir kez daha size yineliyoruz. Bu konuda yardımlarınızı talep ediyoruz. Yer tahsisinin bir an önce yapılmasını istiyoruz ki, sayenizde yollarımız yapılıyor, bazı eksikliklerimiz gideriliyor. Yine sayenizde Filyos projesi olursa bir an önce yer tahsisi olur ise Zonguldak’ın önü tamamen açılır bunun için sizlerden yardım bekliyoruz. Tekrar geldiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2013, 06:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER