Hüzünlendiren fotoğraf karesi!...

Cuma namazı kılmak için stadyuma gelen ancak 65 yaş üstü kısıtlamasına tabi olduğu için alınmayan dede sosyal medyada paylaşılan fotoğraf karesi görenleri duygulandırıp hüzünlendirdi.

Hüzünlendiren fotoğraf karesi!...

Cuma namazı öncesi Cuma namazı kılmak için belirlenen alanlar arasında yer alan vatandaşlar Cuma namazı kıldı. Namaz öncesi stada girmek için kısıtlama olmasına rağmen gelen 65 yaş üstü vatandaşlar da stadyuma görevliler tarafından alınmadı. Ancak, alınmayan yaşlı vatandaşlar arasında birisi vardı ki, görevlilerin tüm ısrarlarına ve cezai işlem yapılacağı uyarısına rağmen Cuma namazını stadda kalmak istediğini belirtti.
Stada alınmayan Dede, "Bak ceza uygularlar, evine git sen. Arkadaşlar da zor durumda kalır.” Uyarısına rağmen alandan ayrılmak istemeyen yaşlı adam, "yazsınlar” sözüyle ikna olmadı. Sağlık ve güvenlik güçlerinin de uzun süren ikna çabalarının ardından stadın girişinden ayrılan yaşlı adamın, daha sonraki saatlerde sosyal medyaya yansıyan bir fotoğraf karesi görenleri duygulandırıp hüzünlendirdi.

Fotoğraf karesinde stada alınmayan yaşlı adam, stad dışındaki duvardan namaz kılmak için toplanan vatandaşlara bakışı herkesi üzdü, sosyal medya hesaplarında vatandaşlar üzüntülerini dile getiren yorumlar paylaştı. 

Fotoğrafı paylaşanlar; “Bugün Cuma namazında çekilen bu fotoğraf  65 yaş üstü yaşlılara en azından Cuma namazında izin verilmesi gerektiğini bir kez daha gözler önüne sermedi mi?” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2020, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER