Huzurevi yaşlılarından Başkan Uysal’a sevgi

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ‘18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ dolayısıyla Kasım ayında Karadeniz Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi’nden Devrek’e geçici olarak giden ve Devrek Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Huzurevi yaşlılarından Başkan Uysal’a sevgi



Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ‘18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’dolayısıyla Kasım ayında Karadeniz Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi’nden Devrek’egeçici olarak giden ve Devrek Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek hayırdualarını aldı.

Başkan Uysal eşi Sevim Uysal ile birlikte DevrekBelediye Başkanı Mustafa Semerci’yi de makamında ziyaret ettikten sonra sergiaçılışına katıldı.  Başkan Semerci ve eşiGönül Semerci ile birlikte Devrek’teki Huzurevi’ni ziyaret eden Başkan Uysal’ıkarşılarında gören ve çok sevinen yaşlılar, Ereğli’ye ne zaman döneceklerini veEreğli’yi çok özlediklerini söylediler.

Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal aracılığıyla BaşkanUysal’dan tarih olarak 10 Mayıs sözünü alan yaşlılar, Başkan Uysal ve EreğliBelediyesi Sosyal İşler Müdürü Namık Şahin, Özel Kalem Müdürü Esra Aydın vepersonelin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifadeettiler.

Huzurevindeki yaşlılarla sohbet eden Başkan Uysal, “Yaşlılarasaygısı olmayan hiçbir milletten hayır gelmez. O milletler eninde sonunda yokolmaya mahkûmdur. Bizler nasıl çocuklarımıza değer verip sevgimizigösteriyorsak, onları koruyor ve kolluyorsak sizlerde öylesiniz. Sizlerde bizimcanımız ciğerimizsiniz.” diye konuştu.  

Ereğli’de ‘Yaralı Gönül’ lakabıyla bilinen ve eskiden Göztepe’deayakkabı tamirciliği yapan 80 yaşındaki Ahmet Karatosun, ‘Başkanım ağaçlarımabakıyor musun?’ diye sordu. Karatosun, elindeki Kur’an-ı Kerim ile birlikte ‘Yakınzamanda belediyeyi aldın. Allah seni daha büyük makamlara yükseltecek. Sana birşey olmaz. Seni Allah’tan başka kimse yıkamaz’ diyerek sarıldı.  

Kendisine tablo yapan ve şiir yazan Emekli Milli EğitimMüfettişi Hasan Yazıcı’yı da ziyaret ederek şiirini dinleyen Başkan Uysal,“Benden bir isteğin var mı?” diye sorduğu Yazıcı’dan halkı memnun edecekçalışmalar yapmasını istedi. Çaylıoğlu Ortaköy’den Abdullah Demirhan adlı yaşlıda Başkan Uysal’a Çanakkale hatırası hediye etti.

Başkan Uysal daha sonra Ereğli’deki Yaşlılar ve GençlerEvi’ne geçerek yaşlıların haftasını kutladı. Eşi Sevim Uysal ile birlikteyaşlılara hediye dağıtan Başkan Uysal, yaşlılarla bir süre sohbet etti.



 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 07:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER