Huzurevimizin gelinleri” fotoğraf sergisi

Huzurevimizin gelinleri” fotoğraf sergisi

Huzurevimizin gelinleri” fotoğraf sergisi

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren İzmirlioğlu Huzurevinde Yaşlılar Haftası dolayısıyla ‘Huzurevimizin Gelinleri’ adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, Yaşlılar Haftası8 dolayısıyla Huzurevinde kalan yaşlıların düğün fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf sergisi açtıklarını söyledi.

Fotoğraf sergisinin tarih kokan geçmişteki izlerin ve anıların tazelendiğini belirten Ünal, “ İzmirliooğlu Huzurevi olarak Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlikler düzenliyoruz. Bu hafta dolayısıyla Huzurevi sakinlerimizin sandıklarında yer alan tarih kokan geçmişi ve anıları tazelemek amacıyla siyah beyaz düğün fotoğraflarının yer aldığı ‘Huzurevimizin Gelinleri’ adlı bir fotoğraf sergisi açtık. Sandıklardan çıkardığımız düğün fotoğraflarını büyüttük ve çerçevelettik. Bu sergi sayesinde sakinlerimizin geçmişte yaşadıkları o mutluluk anlarını tazelemiş olduk. Zaman zaman o anlar gözümüzde canlandı, duygulu anlar yaşadık. Bu anlamda serginin açılmasında bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER