HUZUREVİNDE 100. YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI

HUZUREVİNDE 100. YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI
 
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ilçesi İzmirlioğlu Huzurevinde ikamet eden 1913 doğumlu Hayriye Yürüten 100’ncü yaşını huzurevi sakinleri ve torunu ile kutladı.

Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevinde kalan 1913 doğumlu Hayriye Yürüten 100’ncü yaşını huzurevi sakinleri ve torunu ile kutladı. Eşinin vefatının ardından bir süre yakınlarının yanında kalan ardından kendi isteği ile 2008 yılında huzurevine yerleşen 1 Çocuk annesi 100 yaşındaki Hayriye Yürüten kendisi için özel olarak hazırlanan sürpriz doğum gününde 100. Yaş patasını keserken oldukça heyecanlandı.

Huzurevi Müdürü Zeynep Ünal Yüksel ve Torunu Burçin Yürüten tarafından pasta ikram edilen Hayriye Yürüten’in sevinci yüzüne yansırken, Hayriye Yürüten’in torunu Burçin Yürüten, “Babaannem Hayriye Yürüten’in doğum gününü kutluyoruz. Allah daha uzun ömürler versin, 2008 Nisan ayından beri burada kalıyor. Burada gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Müdürümüzden ve personelinden son derece memnunuz, buranın yapılmasında emeği geçenlere, personele teşekkür ediyorum. Burada kalan yaşlılarımızın sıklıkla ziyaret edilmesini istiyorum” dedi.

Huzurevi Müdürü Zeynep Ünal Yüksel’de, “Büyüklerimizle bu aralar acılar ve sevinçlerimizi hep birlikte yaşıyoruz, sevinçlerimiz, üzüntülerimiz doğanlar, ölenler hep bir aradaydı. Bir taraftan da çoğalıyoruz bir taraftan azalıyoruz allah herkesi 100 yaşına kadar yaşamayı nasip etmiyor, Hayriye teyzemizin bugün doğum günü 100 yaşına girdi. Diğer yaşlılarımızın da doğum günlerini kutladık. İnşallah Hayriye Teyze’nin 101’nci yaşımı kutlamak nasip eder” sözleri ile konuştu.

Kesilen pastanın ardından Hayriye Yürüten’e çeşitli hediyeler takdim edildi

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2013, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER