HUZUREVİNDE KOKTEYL

HUZUREVİNDE  KOKTEYL
gundemeregli.com-

Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevinde gerçekleştirilen kokteyle; Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Müdür Yardımcısı Mustafa Kara, Aile ve Sosyal Politikalar Kdz. Ereğli İlçe Müdürü Necdet Kocaman, Zonguldak Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, huzurevi sakinleri, üniversite öğrencileri ve huzurevi personeli katıldı.
Mart ayı içerisinde doğan huzurevi sakinleri ve personelin doğum günlerinin de kutlandığı kokteylde pasta kesim töreni düzenlendi. Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Müdür Yardımcısı Mustafa Kara, Aile ve Sosyal Politikalar Kdz. Ereğli ilçe Müdürü Necdet Kocaman, Zonguldak Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri huzurevi sakinleri ve personelin doğum günlerini kutlayarak çeşitli hediyeler takdim etti. Huzurevi Türk Sanat Müziği Korosunun seslendirdiği birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği etkinlikte davetliler yemek ikramında bulunuldu.
Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, dolu dolu bir Yaşlılar haftası kutladıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Etkinlikte ayrıca stajerlikten memurluğa atan fizyo terapist Banu Kırdağ için yemin töreni düzenlendi.
Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2013, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER