Huzurlu yaşamın devamı için

Erdemir Enerji Üretim ve Dağıtım Müdürlüğü Kuvvet Santralı Baş Mühendisliği çalışanı sendika üyeleri, ikinci yıl sözleşme farkları ve şirketteki iş barışı ile huzur ortamının devamlılığı vesilesiyle kurban kesti.

Huzurlu yaşamın devamı için

Erdemir Enerji Üretim ve Dağıtım Müdürlüğü Kuvvet Santralı Baş Mühendisliği çalışanı sendika üyeleri, ikinci yıl sözleşme farkları ve şirketteki iş barışı ile huzur ortamının devamlılığı vesilesiyle kurban kesti.

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ ın ilçe dışında olması nedeniyle katılamadığı kurban kesiminde, Şube Sekreteri Metin Ercan, Odabaş’ ın selamını ilettiği Sendika işçisi Erdemir çalışanlarına hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Bu güç, kudret, başarı, birlik ve beraberlik içerisinde olmamızdan kaynaklanıyor. Sizlerin, sendikamıza sahip çıkıp, aldığımız kararların yanında durmanız ve dolayısıyla bu kararları beraber uygulamaya sokmamızdaki başarı, işte bu birlik ve beraberliğimizden kaynaklanmaktadır. Şube yönetimimiz, Genel Merkezimizle beraber işçimizle bütünleşerek bu başarılara ulaştık. İnşallah bundan sonra da hep beraber nice başarılara imza atarız. Allah kurbanımızı kabul eylesin.”dedi.

İşyeri Lokal Temsilcisi Aytaç Ayyılmaz da, kurban kesimini, gerek 25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi’nin ikinci yılki yüzde 9.54 oranında ücret artışı, gerekse iş yerlerindeki huzur ortamının sürekliliği için gerçekleştirmeyi düşündüklerini anlatarak şunları söyledi:

“Türk Metal Sendikamızın, 2013 yılında büyük özverisiyle yapılmış ve benzeri olmayan toplu iş sözleşmesinin ikinci yıl sevincini paylaşmak, sendikamıza olan güvenimizi belirtmek, birlik ve beraberliğimizin devamı için Kuvvet Santralı Personeli olarak kurban kesmek istedik. Erdemir’deki yetkili olmasından öte örgütlü olan teşkilatımız çatısı altında çok güzel işler yapıldı. Bundan dolayı başta Sayın Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, genel merkez yöneticilerimiz, Sayın Şube Başkanımız Yusuf Ziya Odabaş, icra heyeti ve yöneticilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Mevlam birlik ve beraberliğimizi bozmasın, hepimize kazasız, belasız çalışmak nasip etsin. Allah, Kurbanımızı kabul etsin.”şeklinde konuştu.

Erdemir İşyeri Baş Temsilcilik Binası önünde, okunan duanın ardından kesilen kurban, İlçe Müftülüğü uhdesindeki Yatılı Kur’an Kursu’na bağışlandı.

Kurban kesimi sırasında, Türk Metal Sendikası Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, şube yönetim kurulu üyeleri, işyeri temsilcileri ve lokalleri ile ünite çalışanları yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER