İFTAR İZDAHAMI

İFTAR İZDAHAMI
gundemeregli.com-
Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından 31 mahallede gerçekleştirilen iftar programlarına, Orhanlar Mahallesi ile devam edildi

Orhanlar Mahallesi Endüstri Meslek  Lisesi arkasında yer alan alanda yapılan iftara katılım büyük oldu. Mahalle sakinleri iftar alanını doldururken Başkan Posbıyık iftara katılan vatandaşları ziyaret etti.

 
YOĞUN TALEP OLDU  
 
Saat 20.00’de Yasin-i Şerif okunmasıyla başlayan iftar programında mahallelilere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, her akşam gerçekleştirilen iftar yemekleri kapsamında Orhanlar Mahallesi’nde de düzenlenen iftara katılımın yüksek olduğunu belirterek  “ Hepimiz evlerimizde burada verdiğimiz yemeklerden daha güzelini yapabiliriz. Ama burada önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza aynı iftar sofrasını paylaşmak. İftarlarımız büyük ilgi görüyor. Halkımıza şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Orhanlar Mahallesi Muhtarı Özkan Gökalp ise mahalleye yapılan çalışmalardan ve  iftardan dolayı Başkan Posbıyık’a çiçek vererek teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2013, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER