İKİNCİ KEZ EVLAT ACISI İLE YIKILDI

Kdz Ereğli de serinlemek için gölete giren ve boğularak hayatını kaybeden 15 yaşlarındaki Recep Onay’ın kardeşi Ertan Onay’ın da 9 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

İKİNCİ KEZ EVLAT ACISI İLE YIKILDI
gundemeregli.com-Kdz Ereğli de serinlemek için gölete giren ve boğularak hayatını kaybeden 15 yaşlarındaki Recep Onay’ın kardeşi Ertan Onay’ın da 9 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Anne baba 9 yıl aradan sonra ikinci evlat acısı ile yıkıldı.
KJdz. Ereğli ilçesinde dün saat 18.00 sıralarında Ören Mahallesi yakınlarında ki gölette boğularak hayatını kaybeden Recep Onay’ın 8 yaşındaki kardeşi Ertan Onay’ın da 9 yıl önce İstanbul’da akrabaları ile pikniğe gittikleri sırada geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Yakınlarının haber vermesi üzerine İstanbul’dan Ereğli ilçesinde ki Devlet Hastanesi’ne gelen anne Eldivan ve Baba Ömer Onay acı haberi alınca adeta yıkıldılar. Gözyaşlarına boğulan anne Eldivan Onay yakınlarının desteği ile ayakta dururken acı haber üzerine fenalaşarak acil servisinde tedavi altına alındı. Acılı baba Ömer Onay’da yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Hastane önüne gelen Recep Onay’ın bazı yakınları fenalaşarak bayılırken, sağlık ekipleri kendisini sedyeye alıp acil servise kaldırdı. Recep Onay için Zonguldak Adli tıp Kurumu ekipleri Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde otopsi yaparken, cenazenin ailenin memleketi Karabük’e götürülerek burada 9 yıl önce ölen kardeşinin yanına defnedileceği belirtildi.
OLAY
Kdz. Ereğli’de dün saat 18.00 sıralarında yaz tatili için Kepez Mahallesi’nde ikamet eden dayısının yanına gelen lise öğrencisi Recep Onay arkadaşları ile birlikte gittiği Ören Mahallesi yakınlarındaki gölette yüzmek isteyince boğularak hayatını kaybetti. 15 yaşındaki Onay’ın cansız bedeni olaydan 1 saat sonra mahalle sakinleri tarafından göletten çıkartılmış, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayata döndürülemedi.
Jandarmanın olayla ilgili olarak başlattığı soruşturma sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 06:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER