İLÇE HUZURA KAVUŞTU

İLÇE HUZURA KAVUŞTU

gundemeregli.com- Bir dönem büyük adli olayların yaşandığı Alaplı, son üç yılda huzura kavuştu. 3 yıl öncesine kadar silahlı kavgaların, yoğun yaşandığı huzurun mumla arandığı ilçede bugünlerde sükunet ve huzur hakim.

Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği uyuşturucu madde başta olmak üzere hırsızlık olaylarında da suç ve suçlulara karşı mücadelesini sürdürürken adeta göz açtırmıyor.

Son dönemlerde yaptığı uyuşturucu operasyonu ile dikkatleri üzerine çeken Emniyet güçleri, 5 farklı otodan hırsızlık yapan bir kişiyi kıskıvrak yakalayarak adli makamlara sevk etti.

En ufak olayda meselelere müdahale eden Baş ve ekibi 5 farklı araçtan ruhsatlı silah bayta olmak üzere değerli eşyalar çaldığı iddia edilen Hüseyin Ö. isimli şahsı yakın takibe aldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Hüseyin Ö. isimli şahsın Kapalı Pazar yerinde park halinde bulunan 4 adet araçtan hırsızlık olayının gerçekleştiği tespit etti.

Konuyla ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs hakkında yapılan araştırmada aynı gün 18.00 sıralarında olayı gerçekleştiren şüpheli Hüseyin Ö. yakalandı.

Olayla ilgili soruşturmayı genişletilerek yapılan araştırma sonucunda; şüpheli Hüseyin Ö. nün 3 Ekim 2012 tarihinde İlçe merkezinde yine park halinde bulunan bir araç içerisinden ruhsatlı tabanca hırsızlığı olayını da gerçekleştirdiği tespit edildi.

Söz konusu tabanca, şüphelinin Çay köyünde atmış olduğu boş arazide bulunarak muhafaza alındı.

Şüpheli H.Ö hakkında ayrı ayrı olmak üzere 5 adet otodan hırsızlık suçlarından gerekli tahkikat yapılarak adli mercilere sevk edilmesi ile ilgili mahkemece tutuklanarak cezaevini konuldu.

Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü bu ve buna benzer operasyonlarla suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam ettiğini ortaya koyarken, yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından da taktirle karşılanıyor

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2012, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER