İlçe Milli Eğitim Müdürlüğün´nden,Öğretmenler onuruna yemek

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğün´nden,Öğretmenler onuruna yemek

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğün´nden,Öğretmenler onuruna yemek



Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenler onuruna yemek verildi. Gülüç BüyükAnadolu Otel’de düzenlenen yemeğe; Kdz.Ereğli Belediye Başkanı HüseyinUysal,Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago,İl Milli Eğitim Müdür YardımcısıHasan Sarıhan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz,Okul Müdürleri,Öğretmenler ve aileleri katıldı.Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasınınardından başlayan programda konuşan ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmazdüzenlenen gecede kendilerine destek veren Ereğli Belediye Başkanı HuseyinUysala ,Türk Metal Sendikası yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.Korkmaz yaptığı konuşmada şunları söyledi;‘’Öğretmen ayna olmalıdır, kendisinebakanlar iyiyi doğruyu hoşgörüyü geleceği görmelidir. Bugün değil yarınındüşünerek gelecek ve çok iyi olacaktır bunu da iz öğretmenler başaracaktır. Birinsanı kötülüklerden uzak tutup iyilik yapmaya teşvik etmek üzerine güneş doğanher şeyden daha hayırlıdır’’ lafı öğretmenliğin ne kutsal bir amaca hizmetettiğini çok iyi anlatmaktadır. Birçok şeyin maddi çıkar olduğu bugünlerde buyüce görevi güzel bir şekilde sürdürmek büyük başarıdır. Bu sebepten ötürü deheyecanımızı ve hedefimizi kaybetmemeliyiz. Muhasır medeniyete varmamız bugururun sahibini vefa ve cefa gösteren öğretmenlerimizle gerçekleşecektir. Buduygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmeneler Gününükutlar, öğretmenlerimize yaşamları boyunca başarı sağlık ve mutluluklar dilerim.’’

BÜTÜNKUVVETLER,BÜTÜN GÜÇLER SİZ ÖĞRETMENLERİN ELİNDE

KdzEreğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise yaptığı konuşmada,Ulu ÖnderAtatürk’ün dediği gibi; ‘’ Muhasır medeniyetler seviyesine çıkmak için,Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak için sizlerin yetiştireceği nesillereihtiyacımız var’’ bunların bilinci içindeyiz. Bütün kuvvetler bütün güçler sizöğretmenlerin elinde. Geleceğimizi sizler inşa edeceksiniz. Bundan dolayısorumluluğunuz büyük çünkü artık bütün ülkeler, bizim ülkemizde her şeydenvazgeçebiliyor ama eğitimden vazgeçemiyoruz.. Bundan dolayı bugüne kadar busorumluluk altında görev yapmış sizleri kutluyorum ev başarılarınızın devamınıdiliyorum. Tüm ülkemizdeki en ücra köşede görev yapan öğretmenlerimiz vesizleri tebrik ediyor öğretmenler gününüzü kutluyorum. diye konuştu.

ÖDÜLLERVERİLDİ

Konuşmalarınardından, 15temmuz Demokrasi zaferi, öğretmenlerarası spor turnuvasında dereceye giren sporcu öğretmenlere ödülleri verildi.

BASINMENSUPLARI SALONDAN AYRILMAK ZORUNDA KALDI

Öteyandan, konuşmalar esnasında   görüntüleme çalışması yapan basın mensupları için ayrılanmasaya bazı öğretmenlerin yerleşmesi nedeniyle basın mensupları yemek öncesindesalondan ayrılmak durumunda kaldı.


Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER