ilk hacı kafilesi ne zaman gidecek ?

Zonguldak’tan bu yıl Hac görevini yerine getirecek olan ilk kafile 31 Ağustos günü Ereğli’den hareket edecek. 53 kişi olarak hareket edecek olan ilk hacı kafilesi Ereğli Anfi Tiyatro’da Saat 18:00’de hacılar için düzenlenecek olan özel program sonrası kutsal topraklara hareket etmek üzere İstanbul’a gidecek.

ilk hacı kafilesi ne zaman gidecek ?
gundemeregli.com-Zonguldak’tan bu yıl Hac görevini yerine getirecek olan ilk kafile 31 Ağustos günü Ereğli’den hareket edecek. 53 kişi olarak hareket edecek olan ilk hacı kafilesi Ereğli Anfi Tiyatro’da Saat 18:00’de hacılar için düzenlenecek olan özel program sonrası kutsal topraklara hareket etmek üzere İstanbul’a gidecek.
Hacıların kafile başkanlığını yapacak olan Eski Ereğli Müftülük Şefi ve Ar-TUR Hac Organizasyon Şirketi Zonguldak Bölge Temsilcisi Halil İbrahim Demirbaş tüm hazırlıkların tamamlandığını ve kendilerine son seminerinde verildiğini belirterek,“Yıllardır mübarek hac farizasını birlikte yerine getirdiğimiz hacılarımızın memnuniyeti bizlerin gurur kaynağıdır. Çıktığımız bu mübarek yolculukta ARTUR’ un deneyimli personeli birlikte çalıştığı acente yetkilileri. kafile başkanları ve din görevlileri ile hacılarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayıp ibadetlerini huzur içinde yerine getirmeleri için her türlü çabayı göstermektedir. Bu yılda ilk kafile olarak 53 kişi Allah’ın izni ile yola çıkacağız. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Son bilgilendirme seminerimizi gerçekleştirdik. Allah şimdiden tüm hacı adaylarımızın ibadetlerini kabul etsin” dedi.
Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER