İlk iftarını şehit aileleri, gazi ile yakınları ve vatandaşlarla birlikte açtı

Kdz. Ereğli Belediyesinin Ramazan ayı boyunca her gün Yaşlılar Gençler Evinde gerçekleştireceği halk iftarları başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilk iftarını ilçedeki şehit aileleri, gazi ve yakınları ile çok sayıda vatandaşlarla birlikte açtı.

İlk iftarını şehit aileleri, gazi ile yakınları ve vatandaşlarla birlikte açtı


Kdz. Ereğli Belediyesinin Ramazan ayı boyuncaher gün Yaşlılar Gençler Evinde gerçekleştireceği halk iftarları başladı.Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilk iftarını ilçedeki şehit aileleri, gazi veyakınları ile çok sayıda vatandaşlarla birlikte açtı.

Kdz.Ereğli Belediyesitarafından Ramazan ayının ilk gününde halka iftar verildi.

İnönü Parkı’nda bulunanYaşlılar Gençler Evi’nde 30 gün boyunca gerçekleştirilecek olan halkiftarlarının ilk gününde Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal,ilçedeki şehit aileleri, gazi ve yakınları ile çok sayıda vatandaşla bir arayageldi.

Yaşlılar Gençler Evi’neiftar saatinden yaklaşık yarım saat önce gelen ve masaları tek tek gezen BaşkanUysal, halkın Ramazan ayını kutladı.

ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAKINLARIYLA BULUŞTU

Başkan Uysal, Ramazan ayınınilk iftarına davet ettiği ilçedeki Şehit Aileleri, Gazi ve yakınlarınakatılımları nedeniyle teşekkür ederek; “Ülkemizin zor süreçlerden geçtiği şugünlerde, birlik ve beraberliğimizi her zaman olduğu gibi daha da artıracağız”dedi.

Kdz. Ereğli Türkiye HarpMalulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Demirdüven, MuharipGaziler Derneği Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Temel Şahin, Belediye BaşkanYardımcıları ve daire müdürleri, AK Parti ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, ŞehitAileleri, Gazi ile yakınları ve yaklaşık bin 500 vatandaşın katıldığı halkiftarının ilk gününde dua edilerek Ramazan Ayının ilk orucu birlikte açıldı.

Kdz. Ereğli BelediyesiSosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonunda, halk iftarları Ramazan Ayısüresince Yaşlılar Gençler Evinde gerçekleştirilecek. 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2016, 07:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER