İNANILMAZ KAZA 8 YARALI

Alaplı ilçesinde, TIR´ın panelvana çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kaza anı, bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.

İNANILMAZ KAZA 8 YARALI
 
gundemeregli.com-Alaplı ilçesinde, TIR´ın panelvana çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kaza anı, bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Alaplı ilçesinde Üçler Petrol´ün bulunduğu kavşakta meydana geldi. Alaplı’dan Kdz. Ereğli’ye seyir halinde olan H.S. yönetimindeki 81 EP 852 plakalı TIR, petrol istasyonundan yakıt alarak kavşaktan karşı istikamete geçen Y.H. (44) yönetimindeki panelvan araca çarptı. Kazada TIR sürücüsü H.S., panelvanda bulunan sürücü Y.H. ve araçta bulunan İ.H., Z.H., M.H., N.H., Ş.H. ve D.H. yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, olayın şokunu yaşayan yaralılara müdahale etti. Yaralıların sağlık ekiplerince Alaplı ve Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındıkları ve tedavilerinin sürdüğü belirtildi.
Kaza nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, araçların çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Öte yandan, kaza anı ise bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.
Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2013, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER