İNGENǒTEN SELAM VAR

İNGENǒTEN SELAM VAR

gundemeregli.com-Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa İNGENÇ, kendisini ziyaret eden gazeteci Ali Suat ESER’e “Geçmiş olsun” dedi ve emekli olduktan sonra geleceğini söylediği Ereğli’ye selamlarını gönderdi.

Kızının yüksek öğrenimi için Kütahya’ya giden Gazeteci Ali Suat ESER, Kdz.Ereğli önceki Kaymakamlarından olan Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa İNGENǒi makamında ziyaret etti. Sağlık durumu ile ilgili kısa bilgi veren Eser’e “Geçmiş olsun” diyen Vali Yardımcısı İngenç, 5 ay kadar önce Ereğli’ye gelip döndüğünü, oğlu ile dostları ve gönderilen bazı yerel gazetelerden bölgemizle ilgili haberdar olduğunu söyledi. İngenç, emekli ilçe tarım müdürü Ahmet Fikri Kızmaz’ın da kızının Kütahya’da yapılacak düğün davetiyesini getirdiğini söyleyerek Ereğli’den hiç kopmadığını gösterdi.

Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kuyumculuk ve Takı Tasarım Bölümü öğrencisi İrem Eser’e de başarılar dileyen Vali Yardımcısı Mustafa İNGENÇ “Burada artık ailenden uzakmışsın gibi hissetme” dedi.

Sohbetin ardından Eser ailesiyle anı fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2013, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER