İş adamından Örnek misafirperverlik

İş adamından Örnek misafirperverlik

İş adamından Örnek misafirperverlik
Karadeniz Ereğli’de genç iş adamı Berk Yapıcı, Bölgesel Amatör Lig’de 8. hafta maçında Ereğli Belediyespor ile karşılaşan Modafenspor Kulübü Yöneticilerini misafirperverlik örneği gösterdi.

Ereğli’de gelişlerinde iş adamı Yapıcı tarafından karşılanan Modafen Spor Kulübü Başkanı ve Yöneticilerine Yalı caddesinde Cafe Moda’da sabah kahvaltısı ikram edildi.Ereğli’de konuk takımın Yöneticilerine örnek davranışla en iyi şekilde ağırlayan iş adamı Yapıcı, yapılan kahvaltı sonrası konuk yöneticilerini maçta da yalnız bırakmadı.Ereğli Belediyespor ile Madofenspor’un arasındaki maç sonrası Ereğli’de iş adamı Berk Yapıcı’nın örnek davranışından dolayı teşekkür eden Modafenspor Kulübü Yöneticisi Merih Balta, “Ereğli’de bu sıcak karşılama için çok teşekkür ederiz. Maç öncesi ve sonrası önemli olan dostluk. Ereğli’de öncelikle iş adamı Berk bey tarafından en güzel şekilde karşılandık. Ereğli Belediyespor ile yaptığımız maçı 1-0 kaybettik, ancak saha dışında örnek davranışlarla deplasman maçını geride bıraktık.” dedi.
Yapıcı, maç sonrası yaptığı açıklamada, öncelikle Ereğli Belediyespor Kulübü Yöneticileri ve futbolcuları, teknik heyetini kazandıkları galibiyetini kutladığını belirterek, “ Ereğli’ye misafir olarak gelen Modafenspor’un Kulüp Yöneticilerini imkanlarımız dahilince en iyi şekilde misafir etmeye çalıştım. Ereğli’ye dışarıdan gelen her misafir önemli. Bu noktada Cafe Moda iş yerimizde Modafenspor yöneticileriyle bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz.
Bundan sonraki maçlarda Ereğli Belediyespor’a ve Modafenspor’a başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu
Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER