İŞ GÜVENLİĞİ-İŞÇİ SAĞLIĞI VE İLK YARDIM PROGRAMI YAPILIYOR

İŞ GÜVENLİĞİ-İŞÇİ SAĞLIĞI VE İLK YARDIM PROGRAMI YAPILIYOR

gundemeregli.com- Zonguldak Orman İşletme Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Fatih Halk Eğitim Merkezi arasında yapılan protokol kapsamında 4857 sayılı iş kanunu gereği İş Güvenliği- İşçi Sağlığı ve İlk yardım Eğitimi programı yapıldı.

Yapılan ilk yardım programında Eğitimin birinci bölümünde Zonguldak Orman İşletme Müdürlüğü çalışanı 44 teknik eleman, orman muhafaza memuru ve işçinin iş güvenliği-işçi sağlığı eğitimi tamamlandı.

İkinci bölümde ise toplam 51 teknik eleman, orman muhafaza memuru ve işçiye 96 saatlik süre ile Temel İlk Yardım, İlk Yardım-1 ve İlk Yardım-2 başlıklı teorik ve uygulamalı eğitim verileceği bildirildi.31 personelden oluşan birinci grup&[#]8217;un ise eğitimine başlandı..

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal yaptığı konuşmada,&[#]8221;Eğitime katılacak olan Zonguldak Orman İşletme Müdürlüğü teknik eleman, memur ve yangın söndürme işçilerinden, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyorum ve yapılacak olan bu eğitimin tüm personelimize faydalı olmasını temenni ediyorum,dedi.&[#]8221;

Açılışına Bölge Müdürü Hakkı Ünal´ın yanı sıra,Orman Koruma Şube Müdürü Mehmet Pınar, Zonguldak Orman İşletme Müdürü Hüseyin Albayrak, Zonguldak Orman İşletme Müdür Yardımcıları Cihan Bekmezci ve Şengül Varlı, İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Eryiğit, İl Halk Eğitim Müdürü Zülfikar Uçar, İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Barış Fidan, Acil Tıp Teknisyenleri Dilek Püren ve Ayşe Kaya katıldı.

Eğitim; Şube Müdürü Barış Fidan ve Acil Tıp Teknisyenleri Dilek Pürenile Ayşe Kaya&[#]8217;nın sunumlarıyla devam etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2012, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER