İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ BAŞLIYOR

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ BAŞLIYOR
gundemeregli.com-Zonguldak´ta İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Koşullarının İyileştirilmesi Projesi eğitimleri başlayacak.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü´nün 2010-2012 yılları arasında yürüttüğü metal, maden ve inşaat sektöründeki İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Koşullarının İyileştirilmesi Projesinin yaygınlaştırılması amacıyla Zonguldak´ta eğitimler başlayacak.
26-28 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen proje hakkında şöyle denildi:
Eğitimler ücretsiz olup, eğitim programı sonunda katılım sağlayanlara sertifika verilecektir. Eğitim süresi olan üç gün boyunca katılımcılara öğle yemekleri ve çay, kahve aralarındaki ikramları proje kapsamında ücretsiz sağlanacaktır. Bununla birlikte; sektöre özgü rehberler, eğitim notları, USB bellek, organizer ajanda vb. oluşan eğitim meteryalleri katılımcılara dağıtılacaktır. Eğitimler, işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği koşullarının geliştirilmesine yönelik olduğundan başta işverenler olmak üzere işyerlerindeki görevli işveren vekilleri, iş güvenliği uzmanları veya iş sağlığı ve güvenliğinden sorumlu kişilerin katılması beklenmektedir. Bu eğitimlere katılmak için http://www.csgb.gov.tr/csgbPortal/isggm.portal?page=haber&id=isgipadresinde elektronik bir kayıt sistemi oluşturulmuş olup, başvurular devam etmektedir. Eğitime katılım proje kapsamında her bir sektörden 30 kişi olmak üzere her ilde toplam 90 kişiyle sınırlıdır.
Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2014, 08:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER