İstinat duvarı evin çatısına çöktü

Bir evin çatısına istinat duvarı çöktü. Gürültüyle uyanıp sokağa koşan aile, yaşanan olay karşısında gözyaşlarını tutamadı.

İstinat duvarı evin çatısına çöktü
Zonguldak’ta, bir evin çatısına istinat duvarı çöktü. Gürültüyle uyanıp sokağa koşan aile, yaşanan olay karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Bölgede etkili olan kar yağışı ve yağmur sonrası, Mithatpaşa Mahallesi Dağyolu Sokak’ta yol çöktü. Yolla birlikte bir istinat duvarı Öztürk ailesinin oturduğu evin üzerine yıkıldı. Gürültüyle uyanan aile, olayın şokuyla kendilerini sokağa attı.

Yıllar önce kısıtlı imkanlarıyla yaptıkları derme çatma evlerinin yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu ifade eden Mehmet Öztürk, “Rahatsız olduğum için evde yatıyordum. Engelli raporlu ağabeyim ve kardeşim var. Olay bir saat önce meydana geldi. Ev yıkılıyor deyince kendimizi dışarıya zor attık. Yetkililere haber verdik, bekliyoruz” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Ünzile Öztürk de oğlu Mehmet ile birlikte komşularına sığındı. Ünzile Öztürk, hasar gören evine bakarken bir yandan da gözyaşlarını sildi.

AFAD ve Zonguldak Belediyesi ekipleri, evde hasar tespit çalışması yaptı.


Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2015, 07:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER