İTFAİYE SON ANDA KURTARDI

İTFAİYE SON ANDA KURTARDI
gundemeregli.com-Ereğli´nin  Gülüç beldesinde çay demlemek için ocağın altını yakıp uykuya dalan şahıs, çıkan yangında itfaiyenin erken müdahalesi ile kurtuldu.
Edinilen bilgilere göre, Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesi Bekyeri Mahallesi Çilek Sokak’ta ikamet eden Osman Durdubaşoğlu (33), işten eve geldiğinde çay demlemek için ocağın altını yaktı. Ocağın yandığını unutarak uykuya dalan Durdubaşoğlu, bir süre sonra çıkan yangından dolayı dumanlar içerisinde kaldı. Komşuların mutfaktan çıkan dumanları görmesi üzerine haber verdikleri itfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangının ardından doğalgaz ekipleri evin doğalgaz hattını kapattı. Yangında evin mutfak kısmı tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Yangın sırasında evde bulunan Osman Durdubaşoğlu, öğleden sonra eve geldiğini ve çay içmek için gaz ocağının altını yaktığını ifade etti. Bir süre sonra gaz ocağına koyduğu çaydanlığı unutup uykuya daldığını belirten Durdubaşoğlu, her şeyin 10-15 dakika içerisinde yaşandığını söyledi.
Polis ve itfaiye ekipleri çıkan yangınla ilgili tutanak tutarak olay yerinden ayrıldılar.
Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2013, 07:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER