Itfaye ve zabıta personeli yemekte kaynaştı

01-07 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası ve 25 Eylül-01 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan İtfaiye Haftası nedeniyle, Kdz. Ereğli Belediyesi’nde çalışan itfaiye ve zabıta müdürlüğü personeli ile eşleri, düzenlenen kaynaşma yemeğinde bir araya geldi

Itfaye ve zabıta personeli yemekte kaynaştı

01-07 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası ve 25 Eylül-01 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan İtfaiye Haftası nedeniyle, Kdz. Ereğli Belediyesi’nde çalışan itfaiye ve zabıta müdürlüğü personeli ile eşleri, düzenlenen kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eşi Sevim Uysal ile birlikte katıldığı yemeğe Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve daire müdürleri de eşleriyle birlikte katıldı.

Konuşmasında her iki teşkilata Ereğli´ye katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Uysal, “Her iki müdürlüğümüz olmazsa olmazımız. Müdürlerimiz ve personelimiz özverili bir şekilde çalışıyorlar. Biz büyük bir aileyiz. Sadece çalışanları değil eşlerini de kutluyorum. Bende bir itfaiyeci çocuğuyum. Başarı, sabrın, inancın, inanmanın temelidir. Bu duyguyla yaşadım.

Tiyatro da hiç bir rol küçümsenmez.Belediyenin her çalışanı 3-4 kişiden meydana gelen birimde olsa bizim için önemlidir. Ben başkan olarak ayrım yapmam. Benim gözümde her müdürlük her personel aynı değerdedir.” dedi.

Törende konuşan Belediye İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, belediye itfaiye teşkilatının Ereğli ve Alaplı’da 200 bin kişiye 60 personelle hizmet verdiğini belirtti. Ateş itfaiyenin faaliyetlerini anlatırken, arama kurtarma ekipleri ve gönüllü itfaiyecilerle de kısa zamanda güzel işlere imza attıklarını ifade etti.

Zabıta Müdürü Alptekin Dursun’da özetle zabıtanın belediyenin aynası olduğuna dikkat çekerek, vatandaşın huzuru için denetimlerin sürdürüldüğünü ve her türlü şikâyetlerinin de değerlendirildiğini anlattı.

Zabıtanın ve itfaiyenin faaliyetlerinin anlatıldığı slayt gösterisi ile süren yemekli gecede, belediye çalışanları müzik eşliğinde eğlendi. Başkan Uysal masaları tek tek gezerek personel ve eşleriyle sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER