İTTİFAK METAL’DEN GAZETECİLERE İFTAR YEMEĞİ

İttifak Metal Şirketi tarafından ilçede görev yapan gazetecilere iftar yemeği verildi

İTTİFAK METAL’DEN GAZETECİLERE İFTAR YEMEĞİ
 
gundemeregli.com-22 ve 23. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, İlçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Erdoğan, kurucusu olduğu İttifak Metal’in Genel Müdürü Tarık Babaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeğinde ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, 10 ağustosta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirerek Bütün Temennimiz, arzumuz yıllardan beri birlikte çalıştığımız Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsım ailem ve çevrem olarak 1. Turda seçilmesi dedi. Gazetecilerin Cemaate yakınlığı olduğu iddia edilen Emniyete yönelik başlatılan operasyonla ilgili sorusu üzerine ise Erdoğan , “Her şey kendi zemininde yürüyor, Devleti yönetenler Türkiye Cumhuriyeti Savcıları görevinin başındadır, Bekleyip göreceğiz. Fazla bir yorum yapmak istemiyorum, Çünkü zaten işin hassasiyeti bellidir” şeklinde konuştu.

22 ve 23. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, kurucusu olduğu İttifak Metal’in Genel Müdürü Tarık Babaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeğinde ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. İttifak Metal’in Kurulu olduğu alanın önünde Samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar yemeğine ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

İttifak Metal Genel Müdürü Tarık Babaoğlu, Tüm gazetecilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek,24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

İttifak Metal kurucusu AK Parti 22 ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ise yaptığı konuşmada İlçede görev yapan basın mensupları ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığınıbelirterek, iftara katılan basın mensuplarına teşekkür etti. Erdoğan, Tüm İslam âleminin kandilini kutlayarak şunları söyledi; Her zaman olduğu gibi davetimize iştirak eden, teşrif eden bizimle beraber bu iftar sofrasını paylaşan bütün basın mensubu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun, Basın Bayramınızı tebrik ediyorum ve sağlık sıhhat içerisinde bu görevi hakkıyla yapıyorsunuz, Bundan sonrada yapmanızı temenni ediyorum” dedi.

İftar yemeğinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan,

“10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Cemaate yakınlığı olduğu iddia edilen Emniyete yönelik başlatılan operasyonla ilgili ,”Her şey kendi zemininde yürüyor, Devleti yönetenler Türkiye Cumhuriyeti Savcıları görevinin başındadır, Bekleyip göreceğiz. Fazla bir yorum yapmak istemiyorum, Çünkü zaten işin hassasiyeti bellidir” Şeklinde konuştu.

10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan 22 ve 23. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan şöyle dedi;

“Türkiye bir Cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyor. 10 Ağustosta 1. turu inşallah tamamlanacak, Ülkemizin gündeminde ilk defa vatandaşın, milli iradenin, özgür açık bir biçimde demokrasinin gereği olarak anayasanın hükmünü yerine getirerek sandık başına gidecek ve Cumhurbaşkanını sivil bir Cumhurbaşkanını kendi iradesi ile seçecektir. Temennimiz arzumuz yıllardan beri birlikte çalıştığımız Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsım ailem ve çevrem olarak 1. Turda seçilmesi, Bu konuda basın mensupları aracılığı ile gerek Ereğli gerekse Alaplı, Zonguldak, Kozlu, Kilimli, Gökçebey, Çaycuma ve bütün ilçelerimizin bütün belde ve köylerimizin, Zonguldak’ın üzerine düşeni yapacağına inanıyorum. Bu konuda katkısı olacak oy verecek herkese teşekkür ediyorum, Bunu istikrar adına milli ve manevi değerlerimizin duygularımızın korunması adına demokrasimizin yücelmesi adına 12 yıldan beri ülkemizdeki iktidarın açıkçası çözüm sürecinin başarıya ulaşması adına bayağımızın ezanımızın birliğimizin korunması adına çok önemsiyorum. Ben de burada karınca kararınca katkım olursa son derce mutlu olurum,

“BEN DE YENİ TÜRKİYE’NİN TARAFINDAYIM”

Diğer adayları da tanıyoruz biliyoruz, onlarda ülkemiz için değerdir, Her insan kendi düşüncesini kendi fikrini ebetteki gündeme getirecektir. Demokrasinin gereğidir. Ama eski Türkiye’nin devamını isteyenler tabi kendisini o limanda bulacaklardır, Yeni Türkiye’nin devamını isteyenler AK Partiyi ve onun adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacaklardır, Ben de yeni Türkiye’nin tarafındayım. Bizde bu yeni Türkiye’nin içerisinde istikrarın içerisinde gelişmenin büyümenin ekonominin açıkca varlığımızın en iyi şekilde Yüce Atatürk’ün belirttiği gibi “Muasır Medeniyet seviyesinin üzerine çıkarılması noktasındaki Türkiye’yi hedefliyoruz” Dünyada yanan bir ateş var. Türkiye’nin büyümesinden, kalkınmasından demokrasinin yücelmesinden gerçekten özellikle bu batının büyük reyonları büyük şirketleri çok tedirgin, ondan dolayı Türkiye’yi bir dizayn etme projesi düşündüler bunu başaramayınca çevremizdeki ülkeleri açıkça yakıp yıkıyorlar.

Suriye, Irak ve Libya’daki durum ,Mısırdaki durum bunun benzeri, şimdi bunları bir kenarda olurken Irak’ta bir İşid ortaya çıkarıldı. Orada Türkmen kardeşlerimize büyük zalimlikler yapılırken onun üzerini örtmek onu çok görmemek için şimdi hemen Filistin üzerinde Gazze’ de bir soykırım var. Bunu yapanları Allah ıslah etsin, bunu yapanları kınıyoruz, Bunu her zaman yapıyorlar, Büyük İsrail projesinin adımıdır bu, Allah buna fırsat vermesin, Gerek Başbakanımız gerek ülkemizin bütün dinamikleri Bakanlarımız gerçekten hükümet olarak bu konuda duyarlılık gösteriyorlar ama Batı, Birleşmiş milletler Amerika’da, Şu anda malum İsrail’in kendini savunma hakkı olarak bunu yorumluyor. Böyle bir çifte standart böyle acımasız bir dünya böyle farklı bir yaklaşım hatta karşı tarafı açıkça tenkit ediyorlar, Böyle bir dengesiz ve acımasız bir yapı, O bölgelerde daha çok Türk yoğunluğu var Filistin’in asıl halkının özü Türk’tür bunu bilesiniz ,Çünkü Arap üzerinde ve diğer milletler üzerinde çok fazla operasyon yapma gereği duymuyorlar Pres yaptıkları zaman onların üzerinde presleri etkili oluyorlar. Bugün Suudi Arabistan da en ufak fazla bir şey yapmaya gerek yok, O nedenle nereden bir ses çıkacağını bildikleri için asıl soykırımı oralarda yapıyorlar. Türkmenler ve Filistinler üzerinde bunu uyguluyorlar, ben bunu kınadığım gibi Sayın Cumhurbaşkanımız diyeceğim inşallah Recep Tayyip Erdoğan’a, inşallah 1. Turda yüzde 52 yüzde 55 arasında tahmini bir oy bekliyorum, Birinci turda bu oyları alarak seçileceğini umut ediyorum, Bizler bu konuda üzerimize düşeni yapacağız, maddi manevi zaten çalışmalarımızı yapıyoruz, gerek Ereğli, Zonguldak ve bölgesinin her yerinde zaten çalışmalar yürüyor bunun içerisindeyiz, bazen burada, bazen dışarıda, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz “dedi.

“BİZ TEK DEVLETE İNANIYORUZ”

Gazetecilerin Cemaate yakınlığı olduğu iddia edilen Emniyete yönelik başlatılan operasyonla ilgili sorusu üzerine ise Erdoğan , “Her şey kendi zemininde yürüyor, Devleti yönetenler Türkiye Cumhuriyeti Savcıları görevinin başındadır, Bekleyip göreceğiz. Fazla bir yorum yapmak istemiyorum, Çünkü zaten işin hassasiyeti bellidir. İstanbul Başsavcısı ve İstanbul valisi bu konu ile ilgili gerekli açıklamaları yaptı. Bizlerde sizler gibi izlemeye devam ediyoruz. Eğer bu konuda birinin bir suçu varsa, Bir ihmali ve eksiği varsa Türkiye bir hukuk devleti bunun gereği yapılacaktır. Biz tek devlete inanıyoruz. Ne teğet devlet, Ne paralel Devletin varlığını kabul etmiyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 19:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER