İZMİRLİOĞLU HUZUEVİNDE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

İZMİRLİOĞLU HUZUEVİNDE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

gundemeregli.com- Ereğli ilçesi İzmirlioğlu Huzurevi tarafından Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevince 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Huzurevinin teras katında düzenlenen etkinliğe Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay´ın eşi Nazmiye Çay, daire müdürlerinin eşleri Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, huzurevi sakinleri ve huzurevi personeli katıldı.

Dünya Yaşlılar Günü pastası ise Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay´ın eşi Nazmiye Çay, Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal ve huzurevi sakinleri tarafından kesildi.

Etkinlikte konuşan Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay´ın eşi Nazmiye Çay,Burada olmaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Yaşlılarımıza Allah sağlık ve sıhhat versin. Bizleri bugünlere taşıyan büyüklerimize sevgi ve saygı göstermek hepimizin görevidir. Sizler bizim hazinemizsiniz. Sizler yaşanmışlıklarınızla geçmişimiz, örnek aldığımız tecrübelerle geleceğimizsiniz. Bizim önceliğimizsiniz. Bu vesile sizlerin dünya yaşlılar gününüz kutlu olsun” dedi.

Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal da Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay´ın eşi Nazmiye Çay´ın etkinliğe katılımından dolayı mutlu olduklarını belirterek tüm yaşlıların dünya yaşlılar gününü kutladı.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay´ın eşi Nazmiye Çay tarafından yaşlılara gül ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Nazmiye Çay günün anısına kendi yazmış olduğu Hüzün adlı şiiri huzurevi sakinlerine okudu.

Etkinlikte ayrıca 1. Yaşlı Yürüyüşü Yarışmasında dereceye giren Hasan Yazıcı, Gülser İnger, Selim Karakaş ve Ömer Ersoy’a madalyaları Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ın eşi Nazmiye Çay tarafından verlirken yarışmada yalın ayak yürüyen Cavidan Atabek’e ise onur ödülü verildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2013, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER