Jandarma asayiş bülteni

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı bölgede meydana gelen asayiş olaylar bültenini yayınladı.

Jandarma asayiş bülteni
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı bölgede meydana gelen asayiş olaylar bültenini yayınladı.İl Jandarma Komutanlıığı tarafından yayınlanan O bülten ;
 
 
1. ALAPLI´DA TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Alaplı-Akçakoca Karayolu Kasımlı Köyü Mevkiinde; 25.01.2016 günü saat 17.30 sıralarında Y.Y. isimli şahıs sevk ve idaresindeki 06 E 4808 plakalı aracı ile Alaplı istikametinden Akçakoca istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yolun gidiş istikametine göre solunda bulunan istinat duvarına çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve araçta bulunan İ.N.T. isimli şahıs sevk edildikleri Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüsü şüpheli olarak ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

2. ÇAYCUMA´DA KAPKAÇ

Perşembe Beldesinde; 25.01.2016 günü saat 10.30 sıralarında E.E. isimli şahıs kendisine ait olan ve kullanmakta olduğu LG G4 marka cep telefonunun oturduğu pastanede çalındığını beyan etmiştir. Yapılan araştırmada işletmenin güvenlik kamera kayıtları incelenmiş olup, kayıtlarda çalındığı beyan edilen telefonun yan masada müşteri olarak bulunmakta olan şüpheli S.B. isimli şahıs tarafından çalındığı tespit edilmiştir. Cep telefonu sahibine teslim edilmiş olup, C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

3. ÇAYCUMA´DA DİĞER KABAHATLER

Filyos Beldesinde; 26.01.2016 günü saat 03.20 sıralarında icra edilen devriye esnasında işletmeciliğini R.P. isimli şahsın yaptığı kahvehanede yapılan kontrolde işletmenini açık olduğu ve içeride müşterilerin olduğu tespit edilmiş olup, işletme hakkında tanzim edilen tutanak idari yaptırım uygulanması için Filyos Belediye Başkanlığına gönderilmiştir.

4. ÇAYCUMA´DA KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET

Filyos Beldesinde; 25.01.2016 günü saat 13.00 sıralarında S.S. isimli şahsın tartıştığı O.G. isimli şahsa hakaret ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

5. ÇAYCUMA´DA KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET

Filyos Beldesinde; 25.01.2016 günü saat 14.00 sıralarında S.G. isimli şahsın tartıştığı Ö.S. isimli şahsa hakaret ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

6. DEVREK´TE KAYIP EŞYA VE MAL

Bölücek Köyünde; 25.01.2016 günü saat 09.00 sıralarında A.A.A. isimli şahıs 22.01.2016 günü kendisine ait T02307403 seri nolu av tüfeğinin ruhsatını kaybettiğini ve tüm aramalarına rağmen bulamadığını beyan etmiştir. Şahsın beyanı alınmış olup, kayıp eşya formu tanzim edilmiştir.

7. DEVREK´TE TEK TARAFLI YARALANMALI TRAFİK KAZASI

Çaydeğirmeni Beldesinde; 25.01.2016 günü saat 19.00 sıralarında S.K. isimli şahıs sevk ve
idaresindeki 34 GY 8193 plakalı aracı ile Zonguldak istikametinden Devrek istikametine seyir
halindeyken yolun buzlu olması ve araç sürücüsünün dikkatsizliği ve tedbirsizliği neticesinde aracın
devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü sevk edildiği Devrek Devlet
Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır. C.Savcısının talimatı ile
tahkikata başlanılmıştır. l

8. GÖKÇEBEY´DE TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

Bakacakkadı Beldesinde; 24.01.2016 günü saat 23.30 sıralarında E.D. isimli şahıs sevk ve idaresindeki 67 ZB 392 plakalı aracı ile Çaycuma istikametinden Bakacakkadı istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yolun ortasında bulunan refüje çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Yaralanma olayının olmadığı kazada araç sürücüsünün yapılan alkol muayenesinde (157) promii alkollü olduğu tespit edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüsü hakkında trafik güvenliğini .tehlikeye sokma suçundan işlem yapılmış olup, ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER