KABAN”ZONGULDAK SICAK BİR ŞEHİR”

KABAN”ZONGULDAK SICAK BİR ŞEHİR”

gundemeregli.com-Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu ve üyeleri, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgiler verirken, Vali Ali Kaban, Zonguldak’ın çok sıcak bir şehir olduğunu söyledi.

KGD’nin, mesleği sadece gazetecilik olan ve faal olarak çalışanlardan oluşan bir dernek olduğunu vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, “Kurulduğu yıldan beri de hem mesleki anlamda, hem de sosyal anlamda birçok faaliyetlerde bulunduk. Mesleki anlamda özellikle gazeteci arkadaşların eğitimi çok farklı faaliyetlerin içerisinde olduk. Bu faaliyetlerimize de devam ediyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimizi de sürdürüyoruz. Çaycuma’da, resim sergisi düzenleyerek elde edilen gelirle okulun yapılmasına destekte bulunduk. Zonguldak Platformu’nun da kurucu derneğiyiz. Kısacası derneğimiz faal çalışan gazetecilerden oluşuyor ve aynı zamanda Zonguldak’a katkı vermiş oluyor” dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Vali Kaban ise, “Zonguldak’ta hoş seda bırakabilecek işler yapabilirsek, bizler için ne mutlu. Bunları da hep birlikte yapacağız. Her şey ortak çaba ile oluyor. Bu noktada benim bulunduğum makama nasıl bir görev düşüyorsa, yapmaya bakacağım. Yardım edenlere teşekkür edeceğiz. Etmeyenlerin de canı sağ olsun. Bana ‘Zonguldak’ı nasıl buldunuz?’ diye soruyorlar. Zonguldak’ı sıcak buldum. Havadan dolayı değil, genel olarak sıcak bir ortam hissi veriyor. İnşallah bu sıcaklığa biz de sıcaklıkla karşılık vermeye çalışacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2013, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER