KADINLAR KOMİSYONU LOKALİ AÇILDI

KADINLAR KOMİSYONU LOKALİ AÇILDI
gundemeregli.com-Türk Metal Sendikası bünyesinde oluşturulan Erdemirli Kadın İşçiler ve İşçi Eşleri Komisyonu üyelerinin kullanacağı lokal hizmete girdi.

Türk Metal Sendikası Genel Merkezi’nce Gülüç’te yaptırılan Büyük Anadolu Ereğli Otel’de oluşturulan salonun açılışında konuşan, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, şunları söyledi:

“Uzun zamandır Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak, Genel Merkez yöneticilerimiz ve Ereğli Şube yönetimi olarak böyle bir etkinliği hizmete sunmak istedik. Erdemirli Çalışan Kadınlar ve İşçi Eşleri Komisyonu’nu oluşturmuştuk. Bugün de, komisyon üyelerinin kullanımına sunulacak olan bu salonumuzun açılışını hep birlikte yapıyoruz. Bu mekanda sizler ne gibi etkinlikler yapacağınızı, tasarlayıp, sendikamıza sunacaksınız. Biz de bu taleplerinizi yerine getireceğiz. Bu mekan aynı zamanda bir araya gelip, oturabileceğiniz, sohbetler yapabileceğiniz şekilde düzenlendi. Gerek mekanın kullanımında, gerekse gerçekleştireceğiniz eğitim ve diğer sosyal faaliyetlerinizde size yardımcı olacağız.”

Şube Başkanı Odabaş, eşi Saniye Odabaş tarafından açılış kurdelesi kesilen salonda işçi kadınlar ve işçi eşlerine danışarak, bayanlara yönelik düzenleyecekleri ilk etkinliğin tarihini belirlediler.

Çeşitli ikramlarda bulunulan Erdemir personeli ve işçi eşleri, birlikte sohbet edip, yapılacak etkinlikler üzerinde görüş alış, verişinde bulundular.

İŞÇİ VE EŞLERİN GÖRÜŞLERİ

Bu arada, açılışa katılan Erdemir personeli ve işçi eşleri, gerçekleştirilen etkinlikle ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Erdemir Personeli Ayfer Akarsu, sendikanın yeni girişimini çok güzel bulduğunu belirterek, “bayanların da böyle bir yere ihtiyacı vardı. Hem kaynaşma, hem birlik, beraberlik ve ileriye dönük olarak da yardıma muhtaç kişi ve kurumlara destek amacıyla böyle bir birliktelik lazımdı. Biz bir bütünüz” dedi.

Erdemir işçi eşi Nagehan Civan, organizasyonu güzel bulduğunu ifade ederek, “Henüz ne tür sosyal etkinlikler olacağını bilmiyorum ama burada beraber olmak bile çok güzel. Sendikaya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Erdemir işçi eşi Nilüfer Erdoğan da, gerçekleştirilen etkinliklerle, eşlerinin yanlarında olduklarını kendilerine hissettirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Türk Metal Sendikası’nın biz kadınlar için yapmış olduğu bu güzel faaliyet dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyoruz. Şimdi anladık ki, eşlerimizin gerçekten arkasında değil, yanlarında olduğumuzu ve özel olduğumuzu bize hissettirdiler. İlerleyen zamanlarda inşallah ihtiyacı olan insanlara yardım edebilecek, faaliyetler sergileyerek onların ihtiyacını karşılayabilecek düzeye geldiğimizde kendimizi daha da mutlu hissedeceğiz. Türk Metal Sendikası’na teşekkür ediyoruz.”

Erdemir işçi eşi Nuray Aşık Arslanca ise bayanlar olarak mutlu olduklarını, hep beraber güzel işler ve hizmetler yapacaklarına inandıklarını belirtti.

Erdemir işçi eşi Yonca Aydın, gerçekleştirilen etkinlik vesilesiyle başkanımız Yusuf Ziya Odabaş’a çok teşekkür ederken, Serap Kareyel de, “Başkana teşekkür ediyoruz. Bizler içinde bir değişiklik olacaktır diye düşünüyoruz. İnşallah bundan sonra günlerimizi burada geçireceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2013, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER