Kahraman Nikah memuru göz yaşları ile son yolculuğuna uğurlandı

Ereğli ‘de Salı günü Cemaller Köyü Çavuşağzı Plajı’nda denize düşen üniversiteli genci kurtarmaya çalışırken boğularak hayatını kaybeden Kdz. Ereğli Belediyesi Nikah Memuru Şerafettin Akbulut, belediye binası önünde düzenlenen tören ile mesai arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Kahraman Nikah memuru göz yaşları ile son yolculuğuna uğurlandı


Ereğli ‘de Salı günü Cemaller Köyü Çavuşağzı Plajı’nda denizedüşen üniversiteli genci kurtarmaya çalışırken boğularak hayatını kaybeden Kdz.Ereğli Belediyesi Nikah Memuru Şerafettin Akbulut, belediye binası önündedüzenlenen tören ile mesai arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Kdz. Ereğli’ye bağlı Cemaller Köyü Çavuşağzı Plajı’nda Salıgünü öğlen saatlerinde kayalıklar üzerindeyken ayağı kayarak denize düşen BülentEcevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve AhlakBilgisi Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Muttalip Demir’i kurtarmakisterken boğularak hayatını kaybeden Nikah Memuru Şerafettin Akbulut, uzunyıllar nikah memurluğu görevi yaptığı Kdz. Ereğli Belediyesi önünde düzenlenentören ile son yolculuğuna uğurlandı.

Törene, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye personeli, Akbulut ailesi ve sevenleri katıldı.

Cenazede kısa bir konuşma yapan Kdz. Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal ise; yaşanan acı olaydan dolayı büyük bir üzüntüyaşadıklarını belirtirken, Şerafettin Akbulut’un birçok genç çiftin hayatlarınıbirleştiren birisi olduğunu dile getirdi. Uysal sözlerini şöyle tamamladı; “Çokdeğerli arkadaşımız nikah memuruydu. Bir sürü kardeşimizin, arkadaşımızınhayatlarını birleştirdi. Kendisi de bir kişinin hayatını kurtarmak isterkenhayatını kaybetti. Çok üzgünüz” dedi.

Tören sırasında Akbulut’un eşi Ayten, kızı Rukiye ve oğluSalih tabuta sarılarak gözyaşlarına boğulurken, Başkan Hüseyin Uysal Acılıaileyi teselli etmeye çalıştı.

Akbulut’un naaşı ilçeye bağlı Sücüllü Köyü’nde kılınan öğle namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.


Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER