KALP MASAJIYLA HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ

KALP MASAJIYLA HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ
gundemeregli.com-Ramazan Bayramı tatilinde turist akınına uğrayan Akçakoca plajlarında 4 kişi, boğulma tehlikesi geçirdi. 17 yaşındaki bir genç, kalp masajı yapılarak hayata döndürüldü.
Ramazan Bayramı boyunca tatilci turistlerle birlikte nüfusu 100 binlere dayanan Akçakoca’da, bayramın birinci gününde yaşanan dört ayrı boğulma tehlikesinde, hastalardan ikisi kurtarılırken, bir hasta da Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.
Melenağzı mevkiinde boğulma tehlikesi geçiren ve Akçakoca Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Muhammed Mustafa Aydın ise (17) kalp masajı yapılarak yaşama döndürüldü. Gencin hayati tehlikesi sürüyor. Vakaların üçü Melenağzı köyünde yaşanırken, Reyhan Dillice isimli kadın ise Çayağzı mevkiinde boğulma tehlikesi geçirerek özel araçla Akçakoca Devlet Hastanesi´ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Dillice´nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Erol Sak ve ismi henüz öğrenilemeyen bir turist de Melenağzı mevkiinde boğulma tehlikesi geçirdi. Erol Sak Akçakoca Devlet Hastanesi´ne, turist ise Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2013, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER