KAMU-SEN’den SGK’ya ziyaret

Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacioğlu, beraberindeki heyet ile birlikte SGK İl Müdürü Çiğdem Acar’ı ziyaret etti.

KAMU-SEN’den SGK’ya ziyaret
Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacioğlu, beraberindeki heyet ile birlikte SGK İl Müdürü Çiğdem Acar’ı ziyaret etti. 
Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacioğlu, Kamu-Sen’e Bağlı Sendika Başkanları ile birlikte SGK İl Müdürü Çiğdem Acar’ı ziyaret etti. Ziyarette Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacioğlu SGK İl Müdürü Çiğdem Acar’a Kamu-Sen 2016 Yılı takvimi hediye etti ve 2016 yılının hayırlı olmasını diledi.
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren SGK İl Müdürü Çiğdem Acar “Sendikaların görüşleri ve arkadaşlarımızın sendikalı olması bizim için önemlidir ve asıl önemli olan nokta ise onların taleplerine karşılık verebilmektir. Biz Kamu-Sen’in çalışmalarından memnunuz ayrıca sendika içerisinde bizim personel arkadaşlarımız da var onlarında özverili çalışmalarını görüyoruz. Biz devlet dairesi olmamız ve kamu kurumu olmamız nedeni ile hiçbir sendika ayrımı yapmıyoruz ve hiçbir ayrım yapmadan da personellerimiz arasında da çalışmaya devam ediyoruz. Görev anlamında da buraya gelen vatandaşlarımıza ayrım yapmadan hizmet ediyoruz” dedi.
SGK’nın çalışmalarını takdir ettiğini ifade eden Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacioğlu “Bugün biz Kamu-Sen ailesi olarak SGK’da kurumla ilgili arkadaşlarımızı hem bilgilendirmek hem de kurum amiri olan Çiğdem hanım ile istişarede bulunmak için buradayız. Geçtiğimiz hafta içerisinde Türk Büro-Sen Genel Merkezi’miz SGK Kurum başkanına ziyarette bulundu ve kurum ile ilgili dilek ve temennilerini kurum başkanına iletti. Bizde aynı dilekleri Çiğdem Hanım’a iletmeye geldik. Kurum’da uzun süredir süren bir ikramiye sorunu var.Benim için önemli olan kurumdaki atamalar ortamı huzursuz edecek atamalar değil aksine kurum içindeki huzuru sağlıyacak atamalardır. Bugüne kadarki SGK’nın çalışmalarını biz izliyor ve takdir ediyoruz temennimiz Zonguldak’ımıza güzel hizmetlerin devam etmesidir” dedi.
Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER