Kamyonetin altında kalarak ölen genç son yolculuğuna uğurlandı

Dün akşam saatlerinde bir kamyonetin çarpması sonucu yaralanan genç, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gencin cenazesi gözyaşları ile defnedildi.

Kamyonetin altında kalarak ölen genç son yolculuğuna uğurlandı
 Zonguldak’ta dün akşam saatlerinde bir kamyonetin çarpması sonucu yaralanan genç, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gencin cenazesi gözyaşları ile defnedildi. 

Kozlu ilçesine bağlı İhsaniye Mahallesi Nur Cami’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından 19 yaşındaki Cevat Gök, aile mezarlığına defnedildi. Cenaze namazına Gök’ün yakınları ve ailesi katıldı.

Geçtiğimiz yıl Bursa Uludağ Üniversitesi Gaz ve Tesisat Teknolojisi Programı’nı kazanan Cevat Gök’ün, kaydını yaptırdığı ancak bu yıl itibariyle okula gitmek istediği öğrenildi. Gencin cenazesi dualarla uğurlandı.



KAZA

Edinilen bilgiye göre, Çaydamar Mahallesi’nde İsmail S.’nin (23) kullandığı 67 EY 867 plakalı kamyonet, yolun karşısına geçmek isteyen Cevat Gök’e (19) çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gök’e ilk müdahalesini yaptı. Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gök, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kamyonet şoförü İsmail S. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İsmail S.’nin okula sıra taşımak için kamyoneti ödünç aldığı, olayın ise şoförün benzin almaya giderken yaşandığı öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER