KAN BAĞIŞI SAĞLIĞINIZIN ZEKATIDIR

Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ve Kızılay iş birliği ile Alemdar Gemisi yanında yapılan kan kampanyasına Ereğli halkı yoğun ilgi gösterdi.

KAN BAĞIŞI SAĞLIĞINIZIN ZEKATIDIR
 
gundemeregli.com-Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ve Kızılay iş birliği ile Alemdar Gemisi yanında yapılan kan kampanyasına Ereğli halkı yoğun ilgi gösterdi. Kampanya ile ilgi bilgi veren Kızılay Derneği Kdz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay Ereğli halkına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Oktay konuşmasına şöyle devam etti; ´´Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ve Kızılay iş birliği ile Alemdar Gemisi yanında yapmış olduğumuz kan kampanyası saat 2’ de başlamış olup gece saat 23:00 gibi sona erecek. Ereğli halkına teşekkür ediyorum çünkü biz Zonguldak ve civarını sadece Ereğli olarak kanının 3 de birini karşılayabiliyoruz. Bu da Ereğli halkının kan’a olan, Kızılay’a olan teveccühünden dolayıdır. Bu yüzden Ereğli halkına bizi yalnız bırakmadıkları için, devamlı destekledikleri için teşekkür ediyorum. Bu arada Ramazan ayı boyunca iftardan sonra kan kampanyaları devam edecektir. Ereğli halkını iftarlardan sonra da kan kampanyamızı desteklemeye davet ediyorum.´´ dedi.

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ise kan bağışının önemli olduğunu ve bunun devam etmesini dilediğini ifade ederek şöyle devam etti; ´´Kızılay iş birliği ile kan kampanyası yapmış bulunmaktayız. Katılım sayısı şuanda normal sayılara göre ciddi anlamda yok ama neticede var her zaman olduğu gibi malum insanın kan verme alışkanlığı olması lazım diye düşünüyoruz. Eskiden bu kan verilme alışkanlığı çok ciddi anlamlarda çok düşük seviyedeydi. Şimdi vatandaşlarımız, şahıslarımız bu konu da çok hassaslar. Sağolsunlar teşekkür ediyoruz. Başta Kızılay ekibi bunu çok iyi şekilde yapıyorlar kendileri, her hafta çeşitli sivil toplum örgütü veya kurum kuruluşlar ile birlikte bunu çok yaygın bir şekilde yapıyorlar. Ben bu kan bağışının devamını diliyorum. Bu arada emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. ´´ dedi. 

Halkın yoğun ilgi gösterdiği kampanya bu akşam saat 23:00´ e kadar devam edecek.
Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2014, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER