Kandilli´de Kutlu doğum programı

Kdz. Ereğli İlçesi Kandilli Beldesi Armutçuk İmam-Hatip Orta Okulunda “Kutlu Doğum Haftası” dolayısıyla program düzenlendi.

Kandilli´de Kutlu doğum programı

Kdz. Ereğli İlçesi Kandilli Beldesi Armutçuk İmam-Hatip Orta Okulunda “Kutlu Doğum Haftası” dolayısıyla program düzenlendi.
 
Armutçuk İmam-Hatip Orta Okulu Konferans salonunda gerçekleştirilen program, Kuranı kerim tilaveti ile başlarken, Şiirler okunup öğrenciler tarafından vatandaşlara ilahi dinletisi ve Tiyatro gösterileri sunuldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Gül suyu ve Kutlu doğum lokumuda dağıtıldı.

Programın Açılış konuşmasını yapan İmam-Hatip Ortaokul Müdür vekili Nezarettin Koymatçık yaptı.Öncelikle programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Koymatçık, Özü sözü bir olan Hz. Muhammed´in kendi için dilediği bir şeyi herkes için istediğini belirtti. Tüm Müslümanların Hz. Muhammed´in yolundan ilerlemesi gerektiğini belirten Koymatçık, böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, Okulun Kandilli’ye kazandırılmasından dolayı’da Yeni Mahalle Muhtarı Ali Erdoğan ve Hüseyin Çağ’ada teşekkür etti. Düzenlenen Programa, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın,İlçe Müftü vekili İzzettin Aşan, Okul Müdür vekili Nezarettin Koymatçık, Önceki dönem Armutçuk Ortaokulu okul aile birliği başkanı ve Yeni mahalle muhtarı olan Ali Erdoğan, Din görevlileri, okul müdürleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER