Kapalı yolumuz yok

Alaplı Belediyesi, bütün ekiplerini seferber ederek karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Kapalı yolumuz yok

Alaplı Belediyesi,  bütün ekiplerini seferber ederek karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Karla mücadele çalışmalarını yerinde takip eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, dün akşamdan itibaren etkisini artıran yoğun kar yağışına karşı önceden gerekli önlemleri alıp belediye ekiplerini hazırladıklarını belirterek, yağışla birlikte başlayan karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdüğünü bildirdi. Kar yağışıyla birlikte, 5 adet kazıyıcı ve yükleyici iş makinesinin hiç ara vermeden yollarda kar temizleme çalışması yaptığını belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Ayrıca bir ekibimiz de, kar yağışının başlamasıyla birlikte bir araçla sürekli tuzlama çalışması yapıyor. Ekiplerimiz, kar yağışı sona erinceye kadar 24 saat işbaşında olacak. “ dedi.

“KAPALI YOLUMUZ YOK”

Belediye Başkanı Nuri Tekin, belediye sorumluluk alanında günlük yaşamı aksatacak şekilde kapalı yol bulunmadığını da belirterek, “Toplu taşıma güzergahları ve sağlık kuruluşlarının yollarını sürekli açık tuttuk. Yağışın en şiddetli olduğu anlarda bile bu yolların karla kaplanmasına imkan vermedik. Bunun yanında, tüm ana yol güzergahlarını da sürekli açık tuttuk. Yağışın etkisinin azaldığı anlarda da mahalle arası yollardaki karları temizledik. Şu anda, sokak aralarına kadar kapalı yolumuz yok. Buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını da sürdürüyoruz.  “ dedi.

ALO 110 VE ALO 153 DE VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Bu arada, Alaplı Belediyesi, kar yağışından dolayı mahsur kalması olası vatandaşlar, hastaneye ulaşması gereken hastalar, diyaliz hastaları, engelli vatandaşlar için de özel bir ekip kurdu. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, kar yağışından dolayı mağduriyet yaşayan  vatandaşların ALO 110 İtfaiye ve ALO 153 Zabıta servislerini arayarak yardım isteyebileceklerini bildirdi.


Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER