“Kapım vatandaşa sonuna kadar açık”

Kaymakam Nazım Madenoğlu güzel bir ilçeye geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek kapısının vatandaşlara sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

“Kapım vatandaşa sonuna kadar açık”
Kaymakam Nazım Madenoğlu güzel bir ilçeye geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek kapısının vatandaşlara sonuna kadar açık olduğunu söyledi. 
Mersin Mezitli kaymakamlığından Kdz. Ereğli Kaymakamlığına atanan Nazım Madenoğlu güzel bir ilçeye geldiğini ve insanların da çok sıcaklı olduğunu belirterek, güzel bir ilçede görev yapacak olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
Kaymakam Nazım Madenoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada kapısının vatandaşlara her zaman açık olduğunu belirterek şunları söyledi; ”Öncelikle böyle güzel bir ilçede göreve başlamış olamam buranın saygıdeğer halkına, vatandaşımıza hizmet edecek olmanın verdiği mutluluğu yaşıyorum. Yakın bir İl´ denim. Buraya dolayısıyla bölgeyi tanıyorum ama Karadeniz Ereğli’ye doğrusu hiç gelmemiştim. Buraya geldiğimde gördüm ki gerçekten harika bir ilçe deniziyle, yeşilliğiyle tabiat olarak fevkalade güzel bir ilçe. Bu güzel ilçenin insanlarının da sıcak olduğunu gördüm, gerçekten cana yakın insanlar. Devletine bağlı insanlar böyle bir yerde görev yapacak olmanın mutluluğunu hissediyorum. Burada hep beraber kamu personeli arkadaşlarımızla birlikte toplumun bütün kesimleriyle beraber iş birliği halinde ilçemizde mevcut ve tespit edilecek sorunları çözmeye gayret edip daha yaşanılır bir Ereğli nasıl elde edebiliriz yakalayabiliriz bunu uğraşı içinde olacağız. Kapımız her zaman için vatandaşımıza sonuna kadar açık olacaktır. Bütün kamu personelimiz vatandaşımıza hizmet ederken devletin müşfik yüzünü burada gösterecek şekilde hizmet edecek ve bu hizmet etmeninde onurunu yaşayacaklardır. Ben bu duygu ve düşüncelerle burada görev yapmaktan duyduğum mutluluğu tekrar ifade ediyorum.”
Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2015, 06:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER