Karadeniz Ereğli Belediyesi kamu yararına olan derneklere yer tahsisi yaptı

Karadeniz Ereğli Belediyesi ilçedeki Muhtarlar Derneği, Türk Kızılayı Ereğli Şubesi ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kdz. Ereğli Şubesi’ne yer tahsisi yapıldı.

Karadeniz Ereğli Belediyesi kamu yararına olan derneklere yer tahsisi yaptı

Karadeniz Ereğli Belediyesi ilçedekiMuhtarlar Derneği, Türk Kızılayı Ereğli Şubesi ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kdz.Ereğli Şubesi’ne yer tahsisi yapıldı.

EreğliBelediyesinde düzenlenen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı HüseyinUysal, tahsis edilen yerin mahalle ve köy muhtarlarına, Kızılay ve Yeşilay’a hayırlıolmasını temenni ederek, Muhtarlarımızın, Kızılay’ın ve Yeşilay gibi kamuyaranına çalışan ve ilçemize hizmet veren derneklerin ve cemiyetlerin her zamanyanındayız, her türlü desteği vermeye hazırız dedi.

EreğliMuhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç da yapılan protokol çerçevesindebelediyenin eski tansa binasını tahsis ettiğini, muhtarların kendine yakışırbir yere kavuşacağını söyledi.

BelediyeBaşkanı Uysal ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür eden Kılıç, Gerekmahalle gerekse köy muhtarlarımız ile bir bütün halinde hareket ediyoruz.Bölgemize katkı sağlayan taş üstüne taş koyan herkesin sonuna kadar damuhtarlar olarak yanındayız.

EreğliBelediye Başkanımız Hüseyin Uysal ve ekibi bizim bu talebimize olumlu yanıtverdi ve gereken yer tahsisini yaptı. Mutluyuz, sevinçliyiz ifadelerineyer verdi.

BaşkanUysal’a duyarlılığından dolayı teşekkür eden Türk Kızılay’ı Ereğli Şube BaşkanıYusuf Oktay’da kan bağışı yönünden Zonguldak’ın en büyük ilçesi olarak hizmetvermekten dolayı gurur duyduklarını ifade ederken, Ereğli Belediyesi’nin SağlıkOcağı’nı kendilerine tahsis etmelerinden dolayı büyük bir mutluluk içindeolduklarını ifade etti.

YeşilayCemiyeti Ereğli Temsilcisi Mustafa Gediksiz’te Başkan Uysal’ın kendilerinegösterdiği ilgiye teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER