KARADENİZ EREĞLİ HALKININ ÖNCELİĞİ İŞ VE AŞ

Demokratik Sol Parti (DSP) Zonguldak İl Başkanı Nedim Ünal ve Yönetimi ile DSP Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü Başkanı Mustafa Timur ve Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

KARADENİZ EREĞLİ HALKININ ÖNCELİĞİ İŞ VE AŞ

gundemeregli.com-Demokratik Sol Parti (DSP) Zonguldak İl Başkanı Nedim Ünal ve Yönetimi ile DSP Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü Başkanı Mustafa Timur ve Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

KARADENİZ EREĞLİ HALKININ ÖNCELİĞİ İŞ VE AŞ

Başkan Uysal’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ereğli yaşayanının önceliğinin iş ve aş olduğuna değindi. Uysal belediye olarak maliyet hesapları ile birlikte yapılması planlanan, altı otopark olacak olan Kent Meydanı, Pazar yeri gibi projelerin öncelikli olduğunu hatırlattı. Başkan Uysal, bu projelerin bitirilmesiyle birlikte yol kenarındaki park yerlerini kaldırarak, kaldırımları da genişletmeyi düşündüğünü ve insanların rahatlıkla yürümek istediklerini halkın talebinin bu yönde olduğunu söyledi.

GÖZTEPE VE KALETEPE’Yİ HALKLA BULUŞTURACAĞIZ

Şehir insanının bina ve araçlardan bunaldığını ifade eden Uysal, Göztepe ve Kaletepe’yi halkla buluşturacaklarını belirterek, bu bölgenin yerli ve yabancı turizme açılacağını belirtirken, hükümetle de uyum içinde çalışmanın avantajına değindi. Ankara’da gittikleri her yerde kapıların açıldığını belirten Uysal, hükümet destekli projelerin başlamasıyla birlikte şehrin şantiyeye döneceğini kaydetti.

KENTE, KADIN VE ÇOCUK SIĞINMA EVİ PLANLIYORUZ

Uysal ayrıca sosyal belediyecilik alanında da atılımlar yapacaklarına dikkat çekerek, Huzurevi Müdürlüğü altında Kadın Sığınma ve Çocuk Bakım Evi gibi projelerin hayata geçirilmesinin planlandığını kaydetti. Engeliler konusunda çok hassas olduklarının altını çizen Başkan Uysal, yeni belediye binasında engellerinin hiçbir engelle karşılaşmayacağını ifade etti.

MUSTAFA TİMUR: UMARIM 20 YIL BU ŞEHRİ YÖNETİRSİNİZ

DSP olarak Karadeniz Ereğli’nin gelişimi için her türlü desteğe hazır olduklarını hatırlatan Başkan Timur, Başkan Uysal’a, ‘Umarım 20 yıl bu şehri yönetirsiniz’ dedi. Kendi işi gereği turizm konusunda bilgi birikimine sahip olduğunu hatırlatan Mustafa Timur, ‘5 yılda 5 milyon turist’ projesi olduğunu vurguladı.

ATATÜRK ANITI YANINDA BAŞKALARININ BÜSTÜ OLMAZ

Timur, ayrıca Başkan Uysal’a “Sizi halk koruyor. Bu yüzden koruma ile gezmenize gerek yok” diye espri yapınca Başkan Uysal’da, ‘Siz de görüyorsunuz ki, ben sahilde, çay bahçelerinde vatandaşla hep beraberim, halkla iç içeyim. Sabahları yürürken yanımda koruma falan da olmaz.” dedi.

Başkan Timur’da, ‘Zaten biz sizi hep sahilde vatandaşla iç içe görüyoruz. Ayrıca önceki belediye başkanının yaşarken büstünü koydurmasını da biz zamanında eleştirmiştik. Bu kim olursa olsun, Atatürk anıtı yanında başka kişilerin büstünün olması yanlıştı. Bize göre doğrusu kaldırılmasıydı.”diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2014, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER