Karadeniz Ereğlililer Derneği Yönetim Kurulu: ‘’ Üzüntüyle karşıladık ‘’

Karadeniz Ereğlililer Derneği Yönetim Kurulu, Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve belediye meclis üyelerinin de içerisinde bulunduğu heyet ile T.B.M.M.´inde Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar arasında yaşanılan diyalog ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.

Karadeniz Ereğlililer Derneği Yönetim Kurulu: ‘’ Üzüntüyle karşıladık ‘’

Karadeniz Ereğlililer Derneği Yönetim Kurulu, Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve belediye meclis üyelerinin de içerisinde bulunduğu heyet ile T.B.M.M.´inde Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar arasında yaşanılan diyalog ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. Yaşanılan iletişimsizliğin hem bölgeye hem de topluma ciddi zararlar verebileceği vurgulanan açıklamada şu sözlere yer verildi;

Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu günlerde ,Belediye Başkanımız Sn.Opr.Dr. Hüseyin Uysal ve Belediye Meclis Üyelerimizin Ankara’da T.B.M.M’de yaşamış olduğu hiç de hoş olmayan durumu üzüntüyle karşılamış bulunmaktayız..

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Sn.Özcan Ulupınar’ın Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimize yönelik basından takip ettiğimiz davranışını kabullenmemiz mümkün değildir.Sn.Ulupınar bu davranışı ile, sadece Belediye Başkanımızı ve Meclis Üyelerimizi değil,Kdz.Ereğli’de yaşayan vatandaşlar olarak bizleri de derinden etkilemiştir.

Yaşanılan bu iletişimsizliğin hem bölgemize hem de toplumumuza ciddi zararlar verebileceği endişesini taşımaktayız.

Sivil toplum kuruluşları olarak bizler sorunların büyümesinden yana değil,çözümünden yana olduğumuzun bilinmesini isteriz.

Bu sebeple böyle bir durumun bir daha yaşanmaması temennisiyle,Ak Parti Zonguldak Milletvekili Sn.Özcan Ulupınar’ın sorunun çözümünden yana adım atmasını talep ediyor,Kdz.Ereğli kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2016, 13:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat
Murat - 8 yıl Önce

Ereğlililer derneği ilçede hangi sosyal projeye imza atmış tabela derneği olmaktan öteye gidemediler, ereğli kent konseyinde de bir çok istifa var isifa edin ve gidin

Vedat
Vedat - 8 yıl Önce

Sayın Gündem Gazetesi,
Neden onay verilmiyor yorumlara, okuyucunun hakaret olmayan yorumlarına onay vermemeniz manidar.
Ereğli Kent Konseyi ve Ereğli Derneği bu kente bir çivi çakmış mı, ne yapmış bunlar yemekli toplantılar haricinde.
İrfan Yazıcıoğlu kent konseyi başkanı olmalı, biz sonuna kadar destekliyoruz.

Olcay O.
Olcay O. - 8 yıl Önce

Ereğli Kent Konseyi ve Ereğlililer Derneği bu kente çok üzgünüz ki hiçbirşey yapmamış sadece koltuklara oturup önemli günlerde açıklama yapmışlardır.
yapamıyorsanız bu görevi bırakın istifa edin yapanlar gelsin. Bu yöneticiler bu başarısızlığı görüpte sessiz kalıyorlarsa diyecek hiçbirşey yok. Olcay O.

Haydar
Haydar - 8 yıl Önce

Sayın Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Ereğlililer Derneğinde Başkan Yardımcılığı görevini de yapıyor.
Şuan sanırım 5 bin TL maaş alıyor belediyeden aylık allah daha çok versin gözümüz yok, ama bu derneğin ve kent konseyinin başarısızlığını bildiği halde niye müdahale etmiyor, herkes aldığı maaşın hakkını vermeli yok öyle 2 yıl daha görevde kalayım lütfen görevinizi yapın biz sizlere oy verdik ve destekledik size inanıyoruz.

SIRADAKİ HABER