Karayolları, Potbaşı-Kepez hattında incelemelerde bulundular

Potbaşı-Kepez hattında yeni yapılan karayollunda Karayolları Kastamonu Bölge Müdürlüğü’nden gelen teknik ekip, söz konusu yolda incelemelerini tamamladı. Proje dâhilinde iyileştirme çalışmaları en kısa sürede başlayacak.

Karayolları, Potbaşı-Kepez hattında incelemelerde bulundular


Potbaşı-Kepezhattında yeni yapılan karayollunda Karayolları Kastamonu Bölge Müdürlüğü’ndengelen teknik ekip, söz konusu yolda incelemelerini tamamladı. Proje dâhilindeiyileştirme çalışmaları en kısa sürede başlayacak.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AKParti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Ereğli İlçe BaşkanıFatih Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago ve bazı daire müdürleri, HalkOtobüsleri Kooperatifi Başkanı Çetin Çimen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bazımahalle muhtarlarıyla ile birlikte Karayolları Kastamonu Bölge MüdürleriKontrolleri ve teknik ekibiyle birlikte Gülüç ve Kepez hattında yapılankarayollarında incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerde halk otobüslerinin durakyerlerinin belirlenmesi, Kışla Sanayi Kavşağı, Kepez’deki yan yollar veYeşiltepe’deki bazı imar yollarının açılması, imar planlarına bakılarak projeuygunluğu gibi teknik konular masaya yatırıldı.

Belediye Başkanı Uysal, Karayolları kontrolleriyleyapılan inceleme sonrası kısa bir süre içinde proje dâhilinde cep, açılacakolan kaldırımlar, yan yollar, durak yerleri ve yol boyunca açılacak cepler gibikonularda teknik incelemenin tamamlandığı belirtti.

Milletvekili Çaturoğlu’da karayolları kontrollerinin ensıra sürede yoldaki iyileştirme çalışmalarına başlayacağını ifade ederken, sözkonusu çalışmanın bölge halkının ve esnafının beklentisi doğrultusundayapılacağını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER