KARS’IN KURTULUŞU, EREĞLİ’DE KUTLANACAK

Ereğli´de Kars´ın kurtuluşu kutlanacak.

KARS’IN KURTULUŞU, EREĞLİ’DE KUTLANACAK
gundmeregli.com-Ereğli’de Kars Kafkas Folklor Derneği, Kars’ın Kurtuluş Günü nedeniyle kutlama etkinliği düzenleyecek. Geceye, CHP Genel başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya katılacak

 

Ereğli’de Kars Kafkas Folklor Derneği tarafından, ‘Karsın Kurtuluş Günü’ dolayısıyla 30 Ekim Çarşamba günü kutlama etkinliği düzenlenecek.

 

Kdz.Ereğli Kars Kafkas Folklor Derneği Başkanı Soykant Öztürk, 30 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da Büyük Anadolu Otel’de düzenleyecekleri ‘Kars’ın Kurtuluş Günü’ etkinliğinde birçok sanatçının sahnede olacağını belirterek;  “Sanatçı Aşık Maksut Feryadi ve Serpil Efe sahne alarak davetlilere türkü şöleni yaşatacaklar. Ayrıca Selma Gökdemir ve Gökmen Tanyıldız da sahnede olacaklar. Hazar Kafkas Halk Dansları Grubu şovlarıyla gösteride bulunacak” dedi.

 

Dernek Başkanı Soykant Öztürk, düzenleyecekleri geceye CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya’nın da katılacağını belirtti.

 

Öztürk, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan’ı da davet ettiklerini belirterek, “Sayın Milletvekilimizi de aramızda görmek istiyoruz. Bunun için davetimizi bildirdik. Geceye katılmak isteyenler davetiyeleri Kafkas Pide, Keyif Cafe, Doğtaş Mobilya ve Dernek Merkezimizden temin edebilirler. Tüm hemşerilerimizi bu mutlu gecemizde davet ediyoruz. Bu gecenin organizasyonunda desteklerini esirgemeyen hemşerilerimize de ayrıca Dernek yönetimi adına teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2013, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER