KAVGA KANLI BİTTİ, İKİ ÖLÜ

KAVGA KANLI BİTTİ, İKİ ÖLÜ
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Kavaklık Mahallesi Çayır sokak’ta meydana gelen olayda cinnet geçiren bir vatandaş önce tartıştığı bayanı sonrada kendini vurdu.

İki kişinin yaşamını yitirdiği olay İlçeye bağlı Kavaklık mevkiinde meydana geldi. İnşaat işçisi olarak çalışan Cahit Sezer isimli vatandaş, akrabasının eşi olan 4 çocuk annesi Fatma Okumuş’u oturduğu mahalleye çağırdı.

Aralarında bilinmeyen sebepten ötürü tartışma çıkan şahıslardan Cahit Sezer (52)  üzerinde bulunan ruhsatsız silah ile Fatma Okumuş’u (38) göğsünden vurdu. Ardından kendine doğrulttuğu silahla boynuna ateş ederek ağır yaralandı.
   Olay yerine gelen ambulans Sezer´i ağır yaralı olarak Özel Ereğli Anadolu Hastanesi’ne kaldırırken,  Sezer de burada yaşamını yitirdi. 

  Diğer yandan, annelerinin vurulduğunu öğrenen çocukları Esin (15) ile Erturan’ın (19), gözyaşlarıyla annelerinin yanına gitmek istedi. Ancak Erturan, sağlık ekipleri ve polis tarafından güçlükle engellenerek ambulansa bindirildi. Esin’i ise arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.
   Olayda hayatını kaybeden 4 çocuk annesi Fatma Okumuş´un eşinden ayrı yaşadığı ve mahalleye 1 ay önce taşındığı öğrenildi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürerken, olayı duyan Okumuş ailesi mahallede sinir krizleri geçirdi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2013, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER