Kayıp torunlarından haber bekliyorlar

Durdu ile Rıza Çelik çifti, Bolu´da 10 gün önce kaybolan torunları Aleyna Çelen´den haber bekliyor.

Kayıp torunlarından haber bekliyorlar
Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde yaşayan Durdu ile Rıza Çelik çifti, Bolu´da 10 gün önce kaybolan torunları Aleyna Çelen´den haber bekliyor.

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyünde oturan Rıza ve Durdu Çelik’in Bolu´da yaşayan torunları Aleyna Çelen, 3 aylık bebeğini evde bırakarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs günü ‘Ben aşağıda bodrumu temizleyeceğim’ diyerek evden ayrılan Aleyna Çelen, 3 aylık bebeğini evde bıraktı. Aleyna Çelen’in annesi Mevlüdiye ile babası Ertan Çelik, kızlarının kaybolduğunu Aleyna’nın kayınpederinden öğrendi. Aile ilk olarak polise kayıp başvurusunda bulunduklarını belirtti.

Çelen´in babaannesi Durdu ile dedesi Rıza Çelik, torunlarının hayatından endişe duyduklarını söyledi. Durdu Çelik, “Ayın 19’unda kayınpederi annesine ‘gelinim kayboldu’ demiş. Bu yavrum neredeyse, Allah rızası için benim yavrumu kim görürse bize haber versin. Benim yavrumun 3 aylık bebeği var. Bolu’dan kayboldu. Evladımın çıkmasını istiyorum. Evladımı görenler bizlere haber vererek yardım etsinler. Yavrum 10 günden beri yok. Bebeğinden ayrı durmazdı kuzum. Torunumun hayatından endişe ediyorum. Bebeğini bırakıp gitmezdi” dedi.

“Neredesin yavrum diyerek torununa seslenen Durdu Çelik, “Yavrum kimseden korkma, bizleri ara, yavrum niçin gittin, nereye gittin kuzum, ara beni yavrum. Ben sensiz yaşayamam kuzum” diye konuştu.

Teyze Kadriye Uçak da Aleyna Çelen’e seslenerek şöyle konuştu:

Benimle her şeyini paylaşıyordu, beni arasın, kızım korkma Aleyna, sen beni hep arıyordun kızım. Yine ara yavrum beni, Babaannen ve büyük baban perişanlar kızım. Aleyna kızımızın hayatından endişe ediyoruz.

Gözü yaşlı dede Rıza Çelik ise Torunumun bulunmasını istiyorum. Aleyna neredeysen çık yavrum. Bizlere kendini duyur. Senin sesini duymak istiyoruz Aleyna. Artık dayanacak gücümüz kalmadı Aleyna, ne olur dedi.

Kayıplara karışan Aleyna Çelen´in ailesi, kızlarını görenlerin insaniyet namına haber vermelerini istedi.



Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER