Kaymakam Çağlar her yerde..

Kaymakam Çağlar her yerde..

Kaymakam Çağlar her yerde..

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Kaymakamı Altuğ Çağlar, ilçedeki eksikliklerin giderilmesi noktasında mesai gözetmeksizin yoğun çaba sarf ederken, yaşlı vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek hayır duasını alıyor.

Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, ilçe menfaatleri noktasında yapılan tüm projelere destek verirken, ilçedeki eksikliklerin tamamlanması noktasında da mesai gözetmeksizin yoğun çaba sarf ediyor.Büyüktekke, Aşağıtekke ve Osmanlı köylerine ilçe şehir şebekesinden su verilmesi için Alaplı İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce su hattı yapılması için örnek çalışma başlatan Kaymakam Çağlar, her geçen gün ilçe halkının takdirini kazanıyor.

Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacının girişimleri , Alaplılı işadamları Mehmet ve Levent Sözer kardeşler Halil Demirer, İsmail Ünlü, Birol Şahin, Hüseyin Sözer, Sürmeli Kıraç’ın desteği ile Alaplı- Mollabey Karayolu Kefken altı mevkisinde bulunan ve sürücülerin görüş açısını tamamen kapatan virajlar ile çalışmaya da tam destek veren Kaymakam Çağlar, ilçe sorunlarına olan hassasiyeti ile örnek teşkil ediyor.

Alaplı ilçesine bağlı Kılçak Köyündeki Köy konağında da incelemelerde bulunan Kaymakam Çağlar Köy Muhtarı ve aynı zamanda Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal’dan yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı. İncelemeler sonrası Köy Muhtarı ve aynı zamanda Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal ile birlikte köyün en yaşlısı olan Fatma Uçar’ı da ziyaret eden Kaymakam Çağlar, Uçar’ın elini öperek kendisine hediyeler takdim ederek hayır duasını aldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2016, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER